Lahjakortti

Digitaalinen verkkokaupan lahjakortti

30,00 200,00 

Poista

Kuvaus

Olivia Klein Lahjakortin avulla annat läheisellesi omavalintaisen lahjan helposti! Lahjakortit käyvät maksuna kaikkiin Olivia Klein -verkkokaupassa tehtyihin tilauksiin. Lisää lahjakorttiin henkilökohtainen viesti ja valitse haluamasi toimituspäivä, jotta vastaanottaja ilahtuu lahjastasi juuri oikeana juhlapäivänä.

Kuinka ostan lahjakortin?
Lisää yllä lahjakortin vastaanottajan sähköpostiosoite sekä nimesi. Voit lisätä lahjakorttiin myös haluamasi lyhyen viestin sekä valita lahjakortille tarkan toimituspäivämäärän. Lahjakortti toimitetaan vastaanottajalle sähköpostitse. Sähköposti sisältää lahjakorttikoodin, joka käy kaikkiin Olivia Klein -verkkokaupassa tehtyihin tilauksiin.

Kuinka lahjakortti käytetään?
Lahjakorttikoodin voi lisätä suoraan tilaukseen ostoskorissa tai sen voi liittää olemassaolevaan Olivia Klein -verkkokaupan asiakastiliin myöhäisempää käyttöä varten. Lahjakortin arvon voi hyödyntää joko kerralla tai useamman tilauksen yhteydessä. Huomioithan, että lahjakorttia ei voida käyttää muualla kuin Olivia Klein -verkkokaupassa eikä lahjakortteja toimiteta postitse.

Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?
Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden toimituspäivästä.

Voinko peruuttaa lahjakortin?
Jos haluat perua lahjakorttiostoksen, olethan asiakaspalveluumme mahdollisimman pian yhteydessä. Lahjakortti voidaan peruuttaa 14 päivän sisällä ostosta, kunhan lahjakortilla olevaa arvoa ei olla vielä käytetty.