Tietopankki

Tuoteopas

Etsitään sinulle oikeat tuotteet!

Oikeiden hoitotuotteiden löytyminen voi olla aikaavievää ja vaikeaa, mutta ei hätää! Keräsimme tähän oppaaseen parhaat tuotteet moneen eri käyttötarkoitukseen, jotta löydät ne nopeasti ja helposti. Opas vain ohjaa oikeaan suuntaan—luethan myös kattavat ihonhoito-ohjeemme ja vieraile lähimmän Olivia Klein -jälleenmyyjäsi luona, jotta saat tarkempaa, räätälöityä neuvoa ihonhoitoosi.

Paras tutustumispaketti

Näillä tuotteilla on hyvä aloittaa, jos tuotesarjamme on sinulle täysin uusi. Tehokosteuttava Hydra-tuoteperheemme sopii kaikille ihotyypeille, ja tällä paketilla pääsee ihonhoidossa jo pitkälle!

Kuivan, hilseilevän tai atooppisen ihon kosteus kuntoon

Kuiva iho voi kirvellä, kutista, punoittaa ja hilseillä. Näiden tuotteiden säännöllisellä käytöllä saat ihon kosteustasapainon elvytettyä. Hunajaa ja kauranversouutetta sisältävä puhdistusgeeli auttaa ihoa säilyttämään kosteutta pesun yhteydessä. Kuorintajauhe on hellävarainen apu hilseilyyn.

Herkän, punoittavan ja rosacea-ihon rauhoittaminen

Herkän ja punoittavan ihon hoidossa on tärkeää lisätä ihon kosteuspitoisuutta ja vahvistaa ihoa. Ruusunkukkavesipohjaiset tuotteet sekä B3-vitamiinirikas Hydra Serum rauhoittavat ärtynyttä ihoa, tasoittavat ihonsävyä ja estävät ihon kuivumista. Hellävarainen puhdistusgeeli on ehdoton. Punoitusta voidaan hillitä, mutta ei poistaa—ihon säännöllinen hoito takaa parhaan tuloksen!

Akne ja liiallinen rasvaisuus kuriin

Acne-perheen tuotteet rauhoittavat tulehtunutta ihoa, hillitsevät rasvaisuutta ja kuorivat ihoa kevyesti. Aktiivihiilipohjaiset tuotteet puhdistavat ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Rooibos-lehtiuutetta sisältävä seerumi tukee aknehoitoa ja tuo iholle kiinteyttä ja kimmoisuutta. Muista myös ihon kosteutus!

Epäpuhtauksista ja mustapäistä eroon

Sinnikkäisiin epäpuhtauksiin ja mustapäihin tehoaa aktiivihiilipohjainen puhdistusgeeli, savipohjainen kuorintajauhe ja erityisesti puhdistusöljyllä tehty höyrypuhdistus. Puhdistavan kosteusnaamion voi jättää jopa yöksi vaikuttamaan. Ethän kuivata ihoa epäpuhtauksien torjumiseksi—muista myös kosteutus!

Ravintoa ikääntyvälle, samealle tai vaurioituneelle iholle

Ikääntyvän, samean ja vaurioituneen ihon elinvoimaisuutta voi tukea antioksidanttipitoisilla Vitamin-tuotteilla. Ravitse ihoa mineraalirikkaalla hoitonesteellä ja muista suojata ohuita ihoalueita, kuten silmänympärysihoa kosteuttavalla hoitotiivisteellä.

Kiinteyttä juonteiselle tai arpeutuneelle iholle

Juonteita ja arpia ei voida parantaa kosmetiikalla, mutta hyaluronihappoa, MSM-rikkiyhdistettä ja DMAE:tä sisältävät tuotteet voivat parantaa niiden ulkonäköä tuomalla iholle runsaasti kosteutta, kiinteyttä ja kimmoisuutta. Hoitotulosta on ylläpidettävä tuotteiden säännöllisellä käytöllä. Muista myös pitää iho erittäin hyvin kosteutettuna.

Helpotusta kutinaan, ihoärsytykseen ja kuumotukseen

Muistathan aina selvittää, mistä ihoärsytys ja kutinaoireet johtuvat! Aloe vera -kosteusgeeli lievittää tehokkaasti kutinaa, ihoärsytystä ja kuumotusta. Hoitonesteen sumuttaminen on nopein helpotus oireisiin (kaikki hoitonesteemme käyvät, mutta mielestämme Mineral Spray Toner on tähän ehdottomasti paras). Lisää tuotteiden rauhoittavaa ja viilentävää vaikutusta pitämällä niitä jääkaapissa ennen käyttöä.

Karhean, kovettuneen ja karstaisen ihon pehmentäminen

Pehmennä ihoa sumuttamalla merisuolaa sisältävää hoitonestettä ja lisää kostealle iholle pehmentäviä öljyjä ja kevyesti kuorivaa vuohenmaitojauhetta sisältävää voidetta. Suosi ihonpuhdistuksessa voidepesua ja käytä voidenaamioita säännöllisesti. Voit tehostaa voidenaamiota hautomalla sitä lämpimällä ihonpuhdistusliinalla. Kun iho on alkanut parantua, suosittelemme kosteutushoitoon pehmentävää hoitoöljyä sekä säännöllistä (mutta hellävaraista!) kuorintaa.

Kuivien ja kovettuneiden käsien ja jalkojen hoito

Käsien ja jalkojen pesuun suosittelemme ihon kosteuspitoisuutta säilyttävää, mietoa puhdistusgeeliä. Kuori kädet ja jalat säännöllisesti hellävaraisella kuorintajauheella, mutta vältä liian tiheää ja voimakasta kuorintaa, ettei iho paksuunnu entisestään. Säännöllinen voidenaamio kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Jätä voidenaamio vaikuttamaan yön ylitse ja suojaa iho puuvillaisilla hanskoilla tai sukilla. Nopeasti imeytyvä Base+ Lotion on hyvä valinta päiväkäyttöön.

Kutisevan ja hilseilevän hiuspohjan hoito

Hiuspohjan kutina ja hilseily voi johtua ihottumasta, tulehduksesta, ihosairaudesta tai kuivuudesta, joten selvitäthän oireiden syyn ennen hoidon aloittamista! Käytä hiuspohjan ja hiusten pesussa mietoa ja sulfaatitonta shampoota. Tee hiuspohjan savipesu ja hellävarainen kuorinta lisäämällä kuorintajauhetta shampooseen ja hieromalla hiuspohjaa kevyesti. Hiuspohjaa voi kosteuttaa ja pehmentää voide- tai öljynaamiolla.

Takkuuntuneiden tai vaurioituneiden hiusten selvittely

Selvitä hiukset aina joko täysin märkinä tai täysin kuivina. Käytä harvaa kampaa tai luonnonharjaa, ja selvitä hiukset latvoista aloittaen mahdollisimman hellävaraisesti. Hiuksiin jätettävä hoitosuihke ja hiustenhoitoaine auttavat takkujen selvittelyä. Suihkuta runsaasti hoitosuihketta kuiviin hiuksiin ja harjaa varovaisesti tai levitä runsaasti hoitoainetta läpimärkiin hiuksiin, selvitä harvalla kammalla ja huuhtele huolellisesti jättäen hiukset hieman liukkaan tuntuisiksi.

Meikin pohjustus ja viimeistely

Kevyt Hydra Lotion sekä täyteläisempi Balance Cream sopivat erityisesti mineraalipuuterin ja vesipohjaisen meikin pohjustamiseen. Ravitseva Vitamin Cream sopii öljypohjaisten meikkien pohjustamiseen. Restore Concentrate on erinomainen primer silmämeikille ja muille ohuille ihoalueille. Meikin viimeistely hoitonesteellä tuo iholle heleyttä ja kosteutta—sumuta hoitonestettä maltillisesti suoraan kasvoille tai kostuta meikkisieni hoitonesteellä ja painele hellästi iholle.

Puhdistusmetodit meikinpoistoon

Suosittelemme aina tekemään moninkertaisen ihonpuhdistuksen hellävaraisilla ja ihon kosteustasapainon säilyttävillä tuotteilla. Kevyen päivämeikin poistoon sopii erinomaisesti perinteinen geelipuhdistus. Voide- ja öljypuhdistus poistavat tehokkaasti vedenkestävän silmämeikin sekä korkeapigmenttiset meikit. Viimeistele ihonpuhdistus hoitonesteellä, jotta ihon luonnollinen kosteustasapaino ja pH palautuvat.

Kosteutta ja virkistystä auringossa olon jälkeen

Iho kaipaa auringossa oleskelun jälkeen kosteutta, raikkautta ja virkistystä! Aloe vera -pohjainen kosteusgeeli on ihanan kevyt ja se viilentää ja rauhoittaa ihoa välittömästi. Palauta ihon kosteuspitoisuus sumuttamalla iholle runsaasti kosteuttavaa hoitonestettä. Tue ihon elpymistä C-vitamiinirikkaalla seerumilla. Lisäpotkua ihon virkistämiseen saat pitämällä tuotteita jääkaapissa ennen käyttöä!

Oliko oppaasta sinulle apua? Kerrothan meille, jos jotain puuttui tai jos voimme olla avuksi!

Vieritä ylös