Kierrättäminen

Kauneuden tulee olla puhdasta

Toimimme zero waste -periaatteella, eli kierrätämme ja uusiokäytämme kaiken mahdollisen. Käytämme vain täysin myrkyttömiä ja kierrätettäviä pakkausmateriaaleja. Kierrätäthän kaikki tyhjät pakkauksesi—tehdään yhdessä maailmastamme puhtaampi!

Pullot, pumput ja korkit

Kaikki tuotteemme ovat pakattu läpinäkyviin ja ftalaattivapaisiin PET-muovipulloihin. PET-muovi on elintarvikekelpoista, myrkytöntä ja täysin kierrätyskelpoista. Siitä ei liukene kemikaaleja ja sen kierrätys vaatii vain kymmenesosan lasin kierrätyksessä käytetystä energiasta.

Tuotteissamme käytetyt pumput ja suojakorkit valmistetaan kierrätyskelpoisista PELD- ja PP-muoveista. Pumpuissa oleva metallinen jousi ei vaikuta pakkauksen kierrätyskelpoisuuteen. Tyhjät pullo, pumput ja korkit voi laittaa muovinkierrätykseen. Pahvisen päällypakkauksen voi laittaa suoraan pahvinkierrätykseen.

Ihonpuhdistusliinat

Ihonpuhdistusliinamme valmistetaan 100-prosenttisesta happivalkaistusta puuvillasta. Ompelijamme valmistaa jokaisen puhdistusliinan käsityönä Suomessa. Käytäthän liinaasi mahdollisimman pitkään; sen voi pestä jopa 90 °C:ssa! Jos puhdistusliina on kuitenkin jo vaihdon tarpeessa, joutuu se valitettavasti sekajätteeseen.

Olivia Klein Hydra Family
Olivia Klein Business Cards

Lahjapakkaukset, esitteet ja käyntikortit

Kaikki lahjapakkauksemme pakataan kierrätettäviin paperipusseihin tai kartonkilaatikoihin. Mainosmateriaalimme painetaan 100-prosenttisesti kierrätetystä paperijätteestä valmistetulle paperille. Käyntikorttimme ovat täysin paperittomia—ne valmistetaan 100-prosenttisesta puuvillasta, joka on vaateteollisuuden ylijäämää. Kaikki nämä kelpaavat paperinkierrätykseen.

Vieritä ylös