0 0,00 
0 0,00 
0 0,00 

Sarja & Tuotteet

Onko Olivia Klein suomalainen tuotesarja?

Olemme yrityksenä täysin suomalainen ja perustajamme Olivia Klein on myös (nimestään huolimatta!) suomalainen.

Missä tuotteet valmistetaan?

Pahviset päällypakkauksemme tuotetaan Suomessa kotimaisista materiaaleista. Ihonpuhdistusliinamme valmistetaan Suomessa käsityönä happivalkaistusta puuvillasta.

Tuotteemme valmistetaan USDA National Organic Program -ohjelman mukaisesti akkreditoidussa ja tarkkaan valvotussa eco-yrityksessä USA:ssa. Yrityksen kautta myös tuotetaan kaikki tuotteidemme raaka-ainehankinnat, jotka ostetaan luotettavilta ja valvotuilta Organic Agriculture -sopimusviljeliöiltä.

Mitä puhdas kosmetiikka tarkoittaa?

Puhtaalla kosmetiikalla tarkoitamme ekologisesti tuotettua kosmetiikkaa, joka on turvallista ihmisille ja ympäristölle. Puhtaalle kosmetiikalle ominaista ovat luontoperäisten ja luomuviljeltyjen ainesosien käyttö sekä tuotepakkausten täysi myrkyttömyys ja kierrätettävyys.

Puhdas kosmetiikka ei sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten lisättyjä hajusteita, väriaineita tai koostumusta muokkaavia ainesosia, jotka eivät ole välttämättömiä tuotteen toimivuudelle. Puhtaan kosmetiikan tuotteet ovat tehokkaita, riittoisia ja monikäyttöisiä, joten ne auttavat vähentämään kosmetiikkatuotteiden hukka- ja liikakäyttöä.

Kuinka paljon tuotetta minun tulisi käyttää? Kuinka usein?

Tuotteen tarkka käyttömäärä riippuu ihosi hoitotarpeesta ja selviää vain testaamalla tuotetta.

Suosittelemme aina aloittamaan tuotteen käytön pienillä määrillä ja lisäämään tuotteen käyttöä pikku hiljaa ihosi tarpeiden mukaisesti. Käytä hoitotuotteita mieluummin pienissä määrissä useaan kertaan päivässä kuin kerralla suurissa määrin! Esimerkiksi seerumeita voi käyttää kosteusvoiteeseen sekoitettuna, jotta tuote riittää pitkäksikin aikaa. Myös kosteusvoiteiden riittoisuutta voi parantaa sumuttamalla ihon kosteaksi hoitonesteellä ennen voiteen levittämistä. Tämä myös tehostaa kosteusvoiteen hoitavuutta ja imeytymistä.

Huomioithan, että mm. puhdistustuotteemme ovat erittäin riittoisia, joten pienikin käyttömäärä usein riittää. Meikinpuhdistuksessa suosittelemme tekemään kaksi puhdistuskertaa sen sijaan, että tuotetta käytetään suurta määrää kerralla.

Missä tuotteita on hyvä säilyttää? Kuinka kauan ne säilyvät?

Säilytä tuotteesi huoneenlämmössä ja mielellään valolta suojattuna. Avattu tuote tulee käyttää loppuun 12 kuukauden sisällä. Vältäthän tuotteiden jättämistä aurinkoon tai lämpimän saunan läheisyyteen, sillä ne voivat juoksettua!

Kuinka saan pullon pohjalle jääneen tuotteen helposti käyttöön?

Tuotepakkaus sisältää avattavan kierrekorkin, jotta pullon saa helposti auki ja pohjalle jääneen tuotteen saa taputeltua pullosta ulos. Pohja-annostelevasta pumpusta johtuen tuotetta voi kerääntyä pullon reunoille, jolloin pulloa on hyvä kopauttaa sivusta, jotta tuote pääsee jälleen pumpun saataville. Mikäli tuote on päässyt kohmettumaan, voit pitää pullon reunaa hetkisen lämpimän veden alla, jotta se hieman juoksettuu.

Kosteusvoiteen lopun sekaan voi ravistaa tilkan hoitonestettä, jotta pohjalle jäänyt voide lähtee helposti liikkumaan. Huomioithan, että hoitotuotteisiin ei tule sekoittaa vettä, sillä se vaikuttaa tuotteen hoitavuuteen ja säilyvyyteen. Shampooseen voi sekoittaa vettä, mutta silloin suosittelemme käyttämään sen loppuun kahden kuukauden sisällä laimentamisesta. Hoitoneste on helpoin käyttää loppuun avaamalla pullo ja kaatamalla hoitoneste vanulappuun.

Voinko kierrättää tyhjän tuotepakkauksen?

Totta kai! Kaikki tuotepakkauksemme ovat täysin kierrätettäviä. Pahviset päällypakkaukset voi laittaa sellaisenaan pahvinkierrätykseen. Pullot, korkit sekä pumput voi laittaa muovinkierrätykseen.

Käytäthän myös ihonpuhdistusliinaasi mahdollisimman pitkään; sen voi pestä jopa 90 °C:ssa! Jos puhdistusliina on kuitenkin jo vaihdon tarpeessa, joutuu se valitettavasti sekajätteeseen.

Voiko hiustenhoitotuotteita käyttää saunassa?

Emme suosittele hiustenhoitotuotteita käytettävän saunassa. Paras suoja saunan kuumuutta vastaan saadaan jättämällä hiukset kuiviksi ja peittämällä ne kostealla pyyhkeellä.

Mikäli hiuksissa on muotoilutuotteita, on hiukset hyvä pestä ennen saunomista. Ethän koskaan pese hiuksia tai käytä hiustenhoitotuotteita, naamioita tai öljyhoitoja kuumassa saunassa!

Voitteko neuvoa tarkemmin tuotteen käytössä?

Ehdottomasti! Luethan kuitenkin ensin tuotteen käyttöohjeet tuotesivuilta. Myös verkkosivujemme tietopankista löydät runsaasti kattavia ihonhoito-ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön. Jos kaipaat tarkempaa neuvoa, ole meihin yhteydessä!

Ainesosat

Ovatko Olivia Klein -tuotteet täysin luontoperäisiä?

Eivät täysin, mutta 99-prosenttisesti. Osa tuotteistamme sisältää synteettisiä tai osittain synteettisiä ainesosia.

Mitä synteettisiä ainesosia Olivia Klein -tuotteet voivat sisältää?

Osassa tuotteistamme käytetään synteettistä säilöntäainetta fenoksietanolia tuotteesta riippuen 0,25—1%:n pitoisuudessa. Hair & Body Wash -shampoo sisältää dinatrium laureth sulfosukkinaattia, joka on synteettinen puhdistava ainesosa (nimestään huolimatta tämä ainesosa ei ole sulfaatti). Hiustenhoitoaineissamme käytetty stearalkoniumkloridi on synteettinen antistaattinen ainesosa.

Mitä osittain synteettisiä ainesosia Olivia Klein -tuotteet voivat sisältää?

Vaahtoavien puhdistustuotteidemme sisältämä kokamidopropyylibetaiini on osittain synteettinen, sillä sen valmistuksessa käytetään kookosöljyn lisäksi dimetyyliaminopropylamiinia. Hiustenhoitoaineissamme käytetty PEG-40 risiiniöljy on osittain synteettinen, polyetyleeniglykolista ja riisiniöljystä valmistettu emulgaattori ja pinta-aktiiviaine. Osassa tuotteistamme käytetään polysorbaatteja 20, 60 ja 80, jotka ovat etyleenioksidista ja sorbitolista valmistettuja osittain synteettisiä emulgaattori- ja pinta-aktiiviaineita.

Ovatko Olivia Klein -tuotteet luomua?

Kaikissa tuotteissamme käytetään ensisijaisesti luomuviljeltyjä raaka-aineita. Tuotteen tarkan luomuosuuden löydät tuotesivuilta. Valmistuksessa käytämme vain ekologisia valmistusmenetelmiä sekä mahdollisimman paljon käsityötä.

Sisältävätkö Olivia Klein -tuotteet väriaineita?

Tuotteemme eivät sisällä lisättyjä väriaineita. Monella tuotteellamme on kuitenkin ainesosista johtuva ominaisväri.

Sisältävätkö Olivia Klein -tuotteet hajusteita?

Tuotteemme eivät sisällä lisättyjä hajusteita. Joillakin tuotteilla voi kuitenkin olla ainesosista johtuva ominaistuoksu.

Sisältävätkö Olivia Klein -tuotteet sulfaatteja?

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan sulfaatteja.

Sisältävätkö Olivia Klein -tuotteet säilöntäaineita?

Kyllä, osa tuotteistamme sisältää fenoksietanolia tuotteesta riippuen 0,25—1%:n pitoisuudessa. Tuotteissamme käytetään myös seuraavia säilyvyyttä lisääviä ja takaavia ainesosia:

 • Neempuun siemenöljy (Melia Azadirachta Seed Oil)
 • Rosmariinin lehtiuute (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract)
 • Teepuun lehtiöljy (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil)
 • Tokoferoli, eli E-vitamiini (Tocopherol)
 • Vilja-alkoholi, luomu (Alcohol)

Onko Olivia Klein -tuotteissa käytetty palmuöljy vastuullisesti tuotettua?

Kyllä, käytössämme olevalla palmuöljyllä on EcoSocial Certification -sertifikaatti. Tämä järjestö tukee ja valvoo kestävän palmuöljytuotannon hankkeita sekä pyrkii vähentämään palmuöljytuotannon haitallisia vaikutuksia sertifioinnin avulla.

Sopiiko Olivia Klein -tuotesarja vegaaneille?

Suurin osa tuotteistamme ovat vegaanisia. Vain seuraavat tuotteet eivät sovi vegaaneille:

 • Optimal Lotion, sillä se sisältää maitojauhetta ja luomuhunajaa
 • Prime Cream, sillä se sisältää pakastekuivattua vuohenmaitojauhetta
 • Sensitive Wash, sillä se sisältää luomuhunajaa

Onko Olivia Klein -tuotteita tai niiden ainesosia testattu eläimillä?

Ei, tuotteitamme tai niiden ainesosia ei ole missään tuotantovaiheessa testattu eläinkokeilla.

En ole varma tuotteen sisältämästä ainesosasta. Mistä saisin lisää tietoa?

Löydät tietoa kaikista käyttämistämme ainesosista ainesosasivultamme. Voit hakea mitä vain ainesosaa etiketin tuoteselosteesta löytyvän INCI-nimen perusteella.

Allergiat & Turvallisuus

Epäilen olevani allerginen tai yliherkkä tietylle ainesosalle. Kuinka toimin?

Suosittelemme, että testaat tuotetta pienellä ihoalueella ennen käyttöä, jos epäilet olevasi yliherkkä jollekin ainesosalle. Suosittelemme myös lukemaan tuoteselosteen tarkasti sekä käymään läpi tuotteiden yleisimmät allergeenit ennen käyttöä.

Soveltuvatko hydrolysoitua vehnäproteiinia sisältävät tuotteet keliaakikoille ja viljaherkille?

Keliakialiiton kanta on, että hydrolysoitu vehnä sopii jopa gluteenittomaan ruokavalioon. On kuitenkin suositeltavaa, että testaat tuotteen pienellä ihoalueella ennen käyttöä, jos epäilet olevasi yliherkkä jollekin ainesosalle.

Voinko käyttää tuotteita ihoon kohdistuvan lääkekuurin aikana?

Suosittelemme, että keskustelet hoitavan lääkärisi kanssa kosmeettisten tuotteiden käytöstä, jos sinulla on käynnissä ihoon kohdistuva lääkekuuri tai sairauden hoito. Ihonhoitotuotteiden käytön kanssa tulee olla erityisen varovainen mm. aknen lääkkeellisen hoidon aikana.

Voinko käyttää Olivia Klein -tuotteita raskauden aikana?

Kyllä, kaikkia tuotteitamme on turvallista käyttää raskauden aikana.

Aloitin tuotteiden käytön ja nyt ihoni oireilee. Onko tämä normaalia?

Lievä iho-oireilu on normaalia, kun siirrytään käyttämään uusia tai totuttua tehokkaampia ihonhoitotuotteita. Tämän siirtymävaiheen normaaleihin ihoreaktioihin kuuluu esimerkiksi lievä kutina ja näppylöinti. Erittäin kuiva iho voi myös kuumottaa, kirvellä ja punoittaa, kunnes sen kosteustasapaino tai vaurioitunut hydrolipidikalvo on elpynyt.

Siirtymävaiheen kesto on henkilökohtainen, mutta pisimmillään sen tulisi kestää vain muutaman viikon. Suosittelemme jatkamaan uutta hoitorutiinia aina vähintään kaksi viikkoa, jotta todellinen hoitotulos tulee selville. Mikäli kahden viikon käytön jälkeen oireilu ei lakkaa, on mahdollista, että tuotteet eivät sovellu ihollesi. Tässä tapauksessa otathan meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä selvittää parhaan mahdollisen hoitoratkaisun ihollesi.

Tuotteiden käyttö on syytä lopettaa, jos iholla tuntuu poltetta tai jatkuvaa kuumotusta tai mikäli iholle puhkeaa selkeä ihottuma tai aknen tai ruusufinnin oireita. Suosittelemme testaamaan tuotteen soveltuvuuden ihollasi ja käymään läpi tuotteiden yleisimmät allergeenit aina ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Ostaminen

Voiko ostaa tuotteita Olivia Klein -verkkokaupasta ilman asiakastiliä?

Ilman muuta! Asiakastilin rekisteröiminen on täysin vapaaehtoista. Asiakastilin avulla voit tarkastella tilaustasi, seurata sen tilaa ja tehdä uusintatilauksen helposti. Tilaaminen ei kuitenkaan edellytä asiakastilin rekisteröimistä.

Mitä maksuvaihtoehtoja tarjoatte?

Verkkokaupassamme voit maksaa joko verkkopankkimaksulla tai korttimaksulla (Visa tai Mastercard).

Paikkakunnallani ei ole Olivia Klein -jälleenmyyjää. Mistä voin ostaa tuotteita?

Voit tilata tuotteita joko suoraan verkkokaupastamme tai useasta muusta verkkokaupasta, jotka löydät jälleenmyyjälistaltamme. Kaikki Suomen apteekit voivat myös tilata tuotteitamme apteekkitukusta, joten voit pyytää tilausta lähiapteekiltasi.

En ole varma, mitä tuotteita minun tulisi käyttää. Voitteko auttaa?

Ehdottomasti! Löydät verkkosivuiltamme runsaasti ohjeita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön, jotka helpottavat oikeiden tuotteiden löytymistä. Kurkkaa erityisesti ihonhoito-ohjeitamme. Mikäli et silti ole varma, olethan meihin yhteydessä! Kerrothan viestissäsi mahdollisimman tarkasti ihosi tarpeista ja hoitorutiineistasi, jotta voimme antaa parasta mahdollista neuvoa.

Toimitus & Palautukset

Mitä toimitusvaihtoehtoja tarjoatte?

Tarjoamme tällä hetkellä seuraavia Postin toimitusvaihtoehtoja:

 • Postipaketti: lähetys toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseesi lähetystä seuraavana arkipäivänä (hinta painosta riippuen alk. 5,90 € + ALV)
 • Kotipaketti: lähetys toimitetaan kotiosoitteeseesi Postin kanssa sovittuna ajankohtana (hinta painosta riippuen alk. 11 € + ALV)

Postipakettitoimitus on aina ilmainen yli 50 € ylittäville tilauksille.

Voinko seurata tilaukseni toimitusta?

Postitamme tuotteesi aina kahden arkipäivän sisällä tilauksestasi. Voit seurata tilauksesi kulkua toimitusvahvistuksessa saamasi Postin lähetystunnuksen avulla. Huomioithan, että tunnus aktivoituu vasta, kun lähetys on kirjattu Postille.

Mikäli et jostain syystä saanut lähetystunnusta tai pakettiasi ei ole toimitettu, olethan meihin yhteydessä, niin selvitämme asiaa!

Voinko tilata tuotteita ulkomaille?

Valitettavasti emme tällä hetkellä toimita tilauksia Suomen ulkopuolelle. Osa jälleenmyyjistämme kuitenkin tarjoaa toimitusvaihtoehtoja ulkomaille.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Voit peruuttaa verkkokauppatilauksesi, jos tilaustasi ei olla vielä lähetetty varastoltamme. Vastaathan saamaasi tilausvahvistukseen tai ilmoita meille peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen shop@oliviaklein.fi, niin perumme tilauksesi ja palautamme maksun mahdollisimman nopeasti.

Voinko palauttaa tilaamani tuotteet?

Totta kai! Kaikilla avaamattomilla ja myyntikelpoisilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan siitä päivästä, kun vastaanotit tilauksen toimituksen.

Palauttaaksesi tuotteen, lähetä meille ilmoitus sähköpostitse osoitteeseen shop@oliviaklein.fi ja liitä viestiin tilausnumerosi sekä listan palautettavista tuotteista. Vahvistamme palautusilmoituksesi kahden arkipäivän sisällä sähköpostitse ja liitämme vahvistukseen tarkemmat palautusohjeet. Muistathan ilmoittaa meille, mikäli palautuksesi johtuu virheellisistä tai viallisista tuotteista.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan suoraan käyttämällesi maksutavalle. Toimituskustannukset palautetaan vain, jos tilaus sisälsi virheellisiä tai viallisia tuotteita. Tarkemmat palautusehdot löydät verkkokaupan sopimusehdoista.

Olen ostanut tuotteen muualta kuin Olivia Klein -verkkokaupasta. Voinko silti palauttaa sen teille?

Valitettavasti emme voi vastaanottaa jälleenmyyjiltämme ostettuja tuotteita. Mikäli haluat palauttaa muualta ostetun tuotteen, olethan yhteydessä tuotteen myyneeseen jälleenmyyjään.

Olen käyttänyt tuotetta, mutta en ole tyytyväinen siihen. Voinko silti palauttaa sen?

Olemme todella pahoillamme, ettei tuote sopinut sinulle! Valitettavasti emme voi vastaanottaa avatun tuotteen palautusta, ellei tuote ole ollut viallinen.

Mikäli tuote ei jostain syystä soveltunut ihollesi tai sen käytön kanssa ilmeni ongelmia, olethan meihin yhteydessä, jotta voimme yhdessä löytää parhaan ratkaisun ongelmaasi. Mikäli ostamasi tuote on viallinen, voit palauttaa sen meille tai tuotteen myyneelle jälleenmyyjälle, niin selvitämme asian yhdessä.

Jälleenmyynti & Viestintä

Olen kiinnostunut Olivia Klein -tuotteiden jälleenmyynnistä. Keneen voisin olla yhteydessä?

Kiitos mielenkiinnostasi! Olethan yhteydessä myyntijohtajaamme Mari Ahoseen joko puhelimitse +358 40 960 7148 tai sähköpostitse myynti@oliviaklein.fi.

Olen sisällöntuottaja ja olen kiinnostunut sarjastanne. Missä voisin tutustua tuotteisiin?

Kiitos mielenkiinnostasi! Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@oliviaklein.fi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Etsimme yhteistyökumppania hyväntekeväisyys- tai järjestötoiminnallemme. Olisitteko kiinnostuneita?

Haluamme olla kaikessa hyvässä mukana aina, kun se on mahdollista! Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@oliviaklein.fi niin katsotaan, mitä voisimme tehdä yhdessä.

  0
  Ostoskori
  Ostoskorisi on tyhjäKauppaan
   Valitse toimitustapa
   Lisää alennuskoodi