Tietoa tuotteista

Allergiatieto

Tuotteemme sisältävät mahdollisimman vähän allergisoivia ja herkistymistä aiheuttavia aineosia, mutta tämä ei valitettavasti aina takaa tuotteen sopivuutta. Testaathan kaikkia kosmeettisia tuotteita pienellä ihoalueella aina ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Allaolevasta listasta löydät tietoa tuotteidemme yleisimmistä allergeeneista. Tämä lista on vain suuntaa antava—se ei sisällä kaikkia mahdollisia allergisia reaktioita tai herkistymistä aiheuttavia ainesosia. Suosittelemme, että käyt tuoteselosteen läpi tarkasti ennen uuden tuotteen käyttöä.

Yleisimmät allergeenit

Löytyy tuoteselosteesta nimellä aloe veran lehtijauhe (Aloe Barbadensis Leaf Powder) tai aloe veran lehtimehu (Aloe Barbadensis Leaf Juice). Aloe vera -kasvin sisältämä aloiini voi aiheuttaa kosketusallergiaa. Lähestulkoon kaikki Olivia Klein -tuotteet sisältävä aloe veraa.

Löytyy tuotestelosteesta nimellä appelsiininkuoriuute (Citrus Sinensis Peel Extract). Seuraavia appelsiinia sisältäviä tuotteita ei suositella sitrushedelmäallergisille:

Löytyy tuoteselosteesta nimellä avokadoöljy (Persea Gratissima Oil). Avokado on ristiin reagoiva hedelmä lateksiallergioissa. Seuraavia avokadoa sisältäviä tuotteita ei suositella lateksiallergisille:

Seuraavia hunajaa sisältäviä tuotteita ei suositella siitepölyallergisille:

Löytyy tuoteselosteesta nimellä jojoban siemenöljy (Simmondsia Chinensis Seed Oil). Jojoba saattaa aiheuttaa iho-oireita ja herkistymistä.

Löytyy tuoteselosteesta seuraavilla nimillä: Rooman kamomillan kukkavesi (Anthemis Nobilis Flower Water), Rooman kamomillan kukkaöljy (Anthemis Nobilis Flower Oil) tai Saksan kamomillan kukkaöljy (Chamomilla Recutita Flower Oil). Kamomilla kuuluu mykerökukkakasveihin. Kamomillaa sisältäviä tuotteita ei suositella pujoallergisille. Useat Olivia Klein -tuotteet sisältävät kamomillaa, joten tarkistathan tuoteselosteen ennen käyttöä.

Löytyy tuoteselosteesta nimellä laventelin kukkauute (Lavandula Angustifolia Flower Extract) tai laventelin kukkavesi (Lavandula Angustifolia Flower Water). Laventeli saattaa aiheuttaa ihon punoitusta ja herkistymistä.

Löytyy tuoteselosteesta nimellä manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil). Manteli voi myös aiheuttaa allergiaoireita koivun siitepölyallergisille sekä pähkinäallergisille. Seuraavia mantelia sisältäviä tuotteita ei suositella pähkinäallergisille:

Niasiini voi vaalentaa ihoa, jos sitä käytetään suurissa pitoisuuksissa.

A-vitamiini voi herkistää ihoa auringon UV-säteilylle. Olivia Klein Vitamin Cream sisältää A-vitamiinia, joten sitä ei tule käyttää auringossa ollessa ja sen tulee antaa imeytyä täysin ennen aurinkoon menoa.

Löytyy tuoteselosteesta nimellä sitruunankuoriuute (Citrus Limon Peel Extract). Seuraavia sitruunaa sisältäviä tuotteita ei suositella sitrushedelmäallergisille:

Sitruunahappo on hedelmähappo, joka voi herkistää ihoa auringon UV-säteilylle. Sitruunahappo saattaa myös ärsyttää ihoa alhaisessa pH:ssa ja suurissa pitoisuuksissa. Olivia Klein Acne Spray Toner sisältää sitruunahappoa, joten sitä ei tule käyttää auringossa ollessa ja sen tulee antaa imeytyä täysin ennen aurinkoon menoa.

Löytyy tuoteselosteesta nimellä teepuun lehtiöljy (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil). Teepuuöljy on erittäin voimakas eteerinen öljy, joka voi aiheuttaa ihon herkistymistä, kosketusihottumaa ja ihon rakkulointia. Tuotteissamme käytetään teepuun lehtiöljyä sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi ja vain erittäin pienissä pitoisuuksissa.

E-vitamiini on antioksidantti, joka toimii myös säilöntäaineena. Voi aiheuttaa herkistymistä.

Löytyy tuoteselosteesta nimellä valkopajun kuoriuute (Salix Alba Bark Extract). Valkopaju sisältää salisylaatteja, joten sitä sisältäviä tuotteita tulee välttää erityisesti, mikäli kärsit aspiriiniherkkyydestä tai -allergiasta. Useat Olivia Klein -tuotteet sisältävät valkopajun kuoriuutetta, joten tarkistathan tuoteselosteen ennen käyttöä.

Vieritä ylös