Tuotesarja

Konsepti

Konseptimme

Puhdasta kosmetiikkaa

Puhdas kosmetiikka on ekologisesti tuotettua kosmetiikkaa, joka on turvallista ihmisille ja ympäristölle. Puhtaalle kosmetiikalle ominaista ovat luontoperäisten ja luomuviljeltyjen ainesosien käyttö, sekä tuotepakkausten täysi myrkyttömyys ja kierrätettävyys. Puhdas kosmetiikka ei sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten lisättyjä hajusteita, väriaineita tai koostumusta muokkaavia ainesosia, jotka eivät ole välttämättömiä tuotteen toimivuudelle. Puhtaan kosmetiikan tuotteet ovat tehokkaita, riittoisia ja monikäyttöisiä, ja näin ne auttavat vähentämään kosmetiikkatuotteiden hukka- ja liikakäyttöä.

Tarinamme

Lähtökohtana luoda tuotesarja herkistyneille ja allergisille

Parhaat ajatukset syntyvät kaiketi siitä, kun lähtökohtana on omien ongelmien ratkaiseminen. Näin ainakin tapahtui omalla kohdallani. Takanani on yli 20-vuotinen ura lukuisten kosmetiikkatuotteiden ja hoitolatoimintojen parissa Suomessa. Vuosien kuluessa olen allergisoitunut ja herkistynyt liki kaikille käyttämilleni kosmeettisille tuotteille.

Olen erittäin herkkäihoinen atoopikko, sairastan kroonista urtikariaa ja laktoosi-intoleranssia ja saan iho- ja vatsaoireita gluteiinista. Olen herkistynyt myös hajusteille, väriaineille ja sulfaattipitoisille pesuaineille. Ripsi- ja luomivärit saavat silmäni kutisemaan ja vuotamaan, eikä yksikään kokeilemani deodorantti sovi iholleni.

Kun ymmärsin, etten ole ainoa, joka taistelee samojen ongelmien parissa päivittäin, päätin tehdä asialle jotain. Asetin tavoitteekseni luoda tehokas luontoperäinen tuotesarja, joka on ensisijaisesti sopiva meille, joiden iho on sairastunut. Tänään koen olevani etuoikeutettu ja kiitollinen voidessani tuoda vastauksen moniin iho-ongelmiin.

— Olivia Klein, perustaja

Olivia Klein Hands Atmospheric
Periaatteemme

Kauneuden tulee olla puhdasta, helposti lähestyttävää ja yksinkertaista

Ympäristö

Kunnioitamme ympäristöä. Tuotteissamme käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja ympäristöystävällisiä. Raaka-aineemme ovat vastuullisesti tuotettuja ja suosimme luomuviljelyä. Kierrätämme ja uusiokäytämme kaiken mahdollisen. Käytämme vain täysin kierrätettäviä, myrkyttömiä pakkausmateriaaleja.

Yhteisö

Toimimme ihmisten hyväksi. Pysymme aina pienenä ja ihmisläheisenä yrityksenä. Toimimme läheisesti yhteistyökumppaneidemme, jälleenmyyjiemme ja asiakkaidemme kanssa. Uskomme läpinäkyvyyteen, rehellisyyteen ja yhteistyöhön. Haluamme tuoda maailmaan lisää hyvää ja kaunista.

Yksinkertaisuus

Uskomme yksinkertaisuuteen. Jokainen tuotteen ainesosa on tarpeellinen. Emme käytä lisättyjä hajusteita, väriaineita tai turhia koostumusta muokkaavia ainesosia. Tuomme asiat esille selkeästi ja ytimekkäästi. Haluamme tehdä kauneudesta helppoa ja vaivatonta sekä vähentää kosmetiikan hukka- ja liikakäyttöä.

Historiaa

2014—2019

Olivia Klein History Vintage Basin
Olivia Klein Branch Atmospheric
Olivia Klein History Landscape Toners
Olivia Klein History Rustic Hair Care
Olivia Klein Historic Gift Bag
Olivia Klein History Frosted Toners
Vieritä ylös