Olivia Klein Skin Care Atmospheric

Ihonhoito

Kuivan ja atooppisen ihon hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön. Ohjeet eivät korvaa lääkehoitoa. Iho-oireilu on aina suositeltavaa hoitaa lääkärin valvonnassa.

Kuivan ja atooppisen ihon peruspiirteitä ovat hilseily ja kutina. Vaikka iho tarvitsee jatkuvaa hoitoa, voidaan oireita rauhoittaa ja saada jopa loppumaan hyvällä hoidolla ja sopivilla hoitotuotteilla. Kuivan ja atooppisen ihon hoidossa painotamme puhtautta, kuorintaa ja kosteutusta. Kuuma vesi saattaa kuivattaa ihoa entisestään, joten haalean veden käyttö on suositeltavaa. Ihon voimakasta hankaamista tulee välttää ja pesussa kannattaa käyttää saippuan sijaan voide- tai öljypuhdistusta, jotka suojaavat ihoa kuivumiselta.

Kuiva, kovettunut ja hilseilevä iho kannattaa kuoria hellävaraisesti muutaman kerran viikossa, jotta ihon pinta pääsee uusiutumaan ja hoitotuotteet pääsevät kunnolla imeytymään. Liian rasvainen voide voi ärsyttää ihoa, joten kaikkein paksuimman voiteen sijaan kannattaa valita mahdollisimman kevyt ja tehokkaasti kosteuttava voide, jota lisätään useita kertoja päivässä. Kosteusvoide on hyvä levittää hoitonesteellä kostutetulle iholle, sillä se helpottaa ihon kirvelyä, kutinaa ja kuumotusta.

Kasvojen puhdistus

Suosittelemme välttämään ihon puhdistamista pelkällä vedällä, sillä vesi voi kuivattaa ihoa entisestään. Kevyeen ihon puhdistamiseen ja raikastamiseen on hyvä käyttää kosteuttavaa hoitonestettä, sillä se säilyttää ihon luonnollisen pH-tasapainon ja tukee hoitotuotteiden imeytymistä.

Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen suosittelemme hellävaraista Sensitive Wash -puhdistusgeeliä. Sen sisältämät kauran versouute sekä luomuhunaja ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta pesun yhteydessä, joten iho ei tunnu pesun jälkeen kireältä ja kutisevalta. Sensitive Wash soveltuu myös meikin puhdistamiseen, mutta korkeapigmenttiset meikit voivat vaatia kaksi puhdistuskertaa.

Pesun yhteydessä on hyvä käyttää ihonpuhdistusliinaa, mikä on hellävarainen tapa kuoria iholta kuollutta ihosolukkoa ja tuoda helpotusta pintakuivuudesta johtuvaan hilseilyyn. Käytä pesussa aina haaleaa vettä.

Olivia Klein Hydra Spray Toner

Hydra Spray Toner
Tehokosteuttava hoitoneste
18,90 € / 150 ml

Olivia Klein Sensitive Wash

Sensitive Wash
Hellävarainen puhdistusgeeli
23,30 € / 150 ml

Olivia Klein Wash Cloth

Wash Cloth
Ihonpuhdistusliina
15,70 € / 2 kpl

Kasvojen syväpuhdistus

Säännöllinen kuorinta sekä naamio- ja öljyhoito auttavat kuivaa ihoa saavuttamaan ihanteellisen kosteustasapainon. Savipohjainen Deep Peel -kuorintajauhe poistaa tehokkaasti ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Keskity kuorinnassa erityisesti kuivan ihon kovettamiin alueisiin, jotta allaoleva terve iho pääsee elpymään ja hoitotuotteet pystyvät imeytymään kunnolla.

Jos iholla on aktiivista ihottumaa, käytä kuorinnan sijasta hoitonaamiota. Aktiivihiilipohjainen Detox Masque on erittäin hellävarainen hoitonaamio, joka puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kuivalle ja atooppiselle iholle soveltuu erinomaisesti myös ihon öljy/höyryhoito, sillä se syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti, mutta jättää ihon samalla kosteutetuksi ja pehmeäksi ilman kosteusvoiteen tarvetta.

Olivia Klein Deep Peel

Deep Peel
Kuorintajauhe
9,10 € / 55 g

Olivia Klein Detox Masque

Detox Masque
Puhdistava kosteusnaamio
13,40 € / 50 ml

Olivia Klein Oil Wash & Care

Oil Wash & Care
Puhdistus- ja hoitoöljy
20,50 € / 100 ml

Vartalon pesu

Kuiva ja atooppisesta ihottumasta kärsivä iho kaipaa mahdollisimman hellävaraista pesua. Vältä kuumaa vettä, päivittäistä vesipesua ja voimakkaita pesuaineita, jotta ihoa suojaava hydrolipidikalvo säilyy ehjänä. Terve hydrolipidikalvo ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja vastustuskykyä, ja näin ihon kuivuus, karheus ja ärsytystilat helpottuvat huomattavasti.

Suosittelemme pesuun ensisijaisesti voide- tai öljypuhdistusta, sillä ne tuovat iholle runsaasti kosteutta ja pehmeyttä pesun yhteydessä. Nopeaan ja kevyeen peseytymiseen sopii myös mieto ja sulfaatiton suihkugeeli, mutta geelipesun jälkeen on erittäin tärkeää hoitaa ihoa hoitonesteellä ja kosteusvoiteella, jotta ihon kosteuspitoisuus ja pH-tasapaino palautuvat.

Olivia Klein Cream & Wash

Cream & Wash
Puhdistus- ja hoitovoide
23,10 € / 200 ml

Olivia Klein Oil Wash & Care

Oil Wash & Care
Puhdistus- ja hoitoöljy
20,50 € / 100 ml

Olivia Klein Hair & Body Wash

Hair & Body Wash
Shampoo ja suihkugeeli
13,10 € / 200 ml

Vartalon kuorinta

Vartaloalueiden kovettumien ja hilseilyn hoitoon suosittelemme kuorintajauhetta käytettäväksi yhdessä hellävaraisen puhdistusgeelin kanssa. Keskity kuorinnassa vain sitä tarvitseviin ihoalueisiin, ja vältä ihottuma-alueiden kuorintaa.

Ihonpuhdistusliina on hellävaraisin vaihtoehto koko vartalon kuorintaan ja ihon pintaverenkierron elvyttämiseen. Parhaan avun pintakuivuuteen ja hilseilyyn saa hieromalla ihoa kevyesti puhdistusliinalla voide- tai öljypuhdistuksen yhteydessä.

Olivia Klein Sensitive Wash

Sensitive Wash
Hellävarainen puhdistusgeeli
23,30 € / 150 ml

Olivia Klein Deep Peel

Deep Peel
Kuorintajauhe
9,10 € / 55 g

Olivia Klein Wash Cloth

Wash Cloth
Ihonpuhdistusliina
15,70 € / 2 kpl

Hoitonesteet

Hoitonesteen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Hoitonesteet ovat runsaasti ihoa hoitavia ainesosia sisältäviä tiivisteitä, jotka tuovat iholle kosteutta, tasoittavat ihon pH-arvoa ja tukevat hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Levitä kosteusvoide aina hoitonesteellä kosteaksi sumutetulle iholle; näin vähennät myös tarvittavan kosteusvoiteen määrää ja hillitset kuivan ihon kutinaa, kirvelyä ja kuumotusta hoitotuotteita levittäessä.

Kuivan ja atooppisen ihon kosteutushoitoa tukevat erityisesti tehokosteuttava, runsaasti aloe veraa sisältävä hoitoneste sekä ravitsevia mineraaleja ja hyaluronihappoa sisältävä hoitoneste.

Olivia Klein Hydra Spray Toner

Hydra Spray Toner
Tehokosteuttava hoitoneste
18,90 € / 150 ml

Olivia Klein Mineral Spray Toner

Mineral Spray Toner
Mineralisoiva hoitoneste
21,60 € / 150 ml

Kasvojen hoito

Päivittäinen kosteutushoito on ehdottoman tärkeää, jotta ihon kosteuspitoisuus paranee ja hydrolipidikalvo eheytyy. Käytä hoitonestettä ja kosteusvoidetta maltillisesti useita kertoja päivän mittaan, jotta vältät ihon ylihoitoa ja ihon todellinen hoitotarve selviää. Hoitoseerumit tuovat lisätehoa ihonhoitoon ja takaavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Hoitoseerumia voi käyttää joko sellaisenaan tai kosteusvoiteeseen lisättynä tehostamaan päivittäistä ihonhoitoa.

Kevyt, mutta tehokosteuttava emulsio on paras vaihtoehto ihon päivittäiseen kosteuttamiseen sekä kevyen päivämeikin kosteuttavaan pohjustamiseen. Täyteläisempi, ravitsevia öljyjä sisältävä vitamiinirikas kosteusvoide pehmentää ihoa tehokkaasti ja edesauttaa kuivuudesta vaurioituneen ihon ja ihottuman parantumista. Runsaasti niasiinia ja hyaluronihappoa sisältävä hoitoseerumi hoitaa tehokkaasti kuivuutta ja tukee hydrolipidikalvon sekä atooppisen ihottuman parantumista.

Olivia Klein Hydra Lotion

Hydra Lotion
Kosteusemulsio
19,10 € / 50 ml

Olivia Klein Vitamin Cream

Vitamin Cream
Ravitseva kosteusvoide
22,20 € / 50 ml

Olivia Klein Hydra Serum

Hydra Serum
Tehokosteuttava hoitoseerumi
48,40 € / 30 ml

Hilseilyn ja ihottuman hoitoon silmänympäryksen ja huulten alueilla suosittelemme ohuelle iholle suunniteltua, nopeasti imeytyvää Restore Concentrate -hoitotiivistettä, joka ravitsee ja pehmentää ihoa. Levitä hoitotiiviste aina mahdollisimman ohuesti silmänympäryksen alueelle ja vältä käyttöä liikkuvalla luomella, ellei kyseessä ole ihottuman tai hilseilyn hoito. Hoitotiiviste soveltuu myös silmämeikin pohjustamiseen.

Olivia Klein Restore Concentrate

Restore Concentrate
Hoitotiiviste silmänympärysiholle ja huulille
54,00 € / 30 ml

Vartalon hoito

Kaikki voiteemme sisältävät kosteuttavia ja pehmentäviä öljyjä, joten oikean voiteen valitseminen riippuu ihon tarkemmasta hoitotarpeesta. Tehokkain vaihtoehto pintakuivuuden ja hilseilyn hoitoon on maitojauhetta ja luomuhunajaa sisältävä Optimal Lotion, joka edesauttaa ihon luonnollista kuoriutumista. Erittäin hienojakoinen Base+ Lotion sisältää Rooman kamomillan kukkaöljyä, joka rauhoittaa tehokkaasti ihoärsytystä ja kutinaa. Läiskäekseemasta kärsivälle iholle suosittelemme vuohenmaitojauhetta sisältävää, täyteläistä Prime Cream -vartalovoidetta.

Olivia Klein Optimal Lotion

Optimal Lotion
Pehmentävä vartaloemulsio
23,10 € / 150 ml

Olivia Klein Base+ Lotion

Base+ Lotion
Rauhoittava vartalovoide
24,30 € / 200 ml

Olivia Klein Prime Cream

Prime Cream
Pehmentävä vartalovoide
28,00 € / 150 ml

Säännöllinen voidenaamiohoito on tehokas apu kovettumien, karstaisten ihottuma-alueiden sekä hilseilevän ihon kosteuttamiseen ja pehmentämiseen. Tehosta voidenaamion pehmentävää vaikutusta hautomalla sitä lämpimän veden alla kostutetun ihonpuhdistusliinan alla. Kovettuneita ja karheita ihoalueita voi pehmentää myös hoitoöljyllä.

Olivia Klein Prime Cream

Prime Cream
Pehmentävä vartalovoide
28,00 € / 150 ml

Olivia Klein Cream & Wash

Cream & Wash
Puhdistus- ja hoitovoide
23,10 € / 200 ml

Hiuspohjan hoito

Hellävarainen hiuspohjan savipesu tuo helpotusta kuivuudesta johtuvaan hiuspohjan hilseilyyn. Savipesun saa aikaiseksi sekoittamalla kuorintajauhetta mietoon shampooseen ja hieromalla hiuspohjaa kevyesti. Älä kuitenkaan tee savipesua, jos hiuspohjassa esiintyy ihottumaa. Hiuspohjan ihottuman ja ärsytyksen hoitoon suosittelemme kosteuttavaa ja pehmentävää voidenaamiota.

Olivia Klein Hair & Body Wash

Hair & Body Wash
Shampoo ja suihkugeeli
13,10 € / 200 ml

Olivia Klein Deep Peel

Deep Peel
Kuorintajauhe
9,10 € / 55 g

Olivia Klein Cream & Wash

Cream & Wash
Puhdistus- ja hoitovoide
23,10 € / 200 ml

Kutinan, ihoärsytyksen ja kuumotuksen lievitys

Ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja antioksidanttipitoista mustikkauutetta sisältävä kosteusgeeli rauhoittaa tehokkaasti ihoärsytystä, kutinaa ja kuumotusta. Luomuviljeltyjä leväuutteita ja merisuolaa sisältävä hoitoneste hillitsee kutinaa ja kuumotusta välittömästi. Lisätehoa ihon rauhoittamiseen ja viilentämiseen saa pitämällä tuotteita jääkaapissa ennen käyttöä.

Olivia Klein Aloe Berry Jelly

Aloe Berry Jelly
Rauhoittava kosteusgeeli
10,20 € / 50 ml

Olivia Klein Mineral Spray Toner

Mineral Spray Toner
Mineralisoiva hoitoneste
21,60 € / 150 ml

Oliko ohjeesta sinulle apua? Kerrothan meille kuinka olet onnistunut ihonhoidossasi ja jos voimme olla avuksi!