Olivia Klein Skin Care Atmospheric

Ihonhoito

Ikääntyvän ihon hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön. Ohjeet eivät korvaa lääkehoitoa. Iho-oireilu on aina suositeltavaa hoitaa lääkärin valvonnassa.

Tärkeintä ikääntyvän ihon hoidossa ovat ihon suojaaminen, tehokas kosteutus sekä vaurioiden ennaltaehkäisy huolellisella ja jatkuvalla hoidolla. Vanhentuessa ihon rakenne löystyy, ohenee ja kuivuu, joten ihon toimintojen tukeminen ovat entistä tärkeämpiä.

Vanhenemisen myötä iho voi myös herkistyä ja tehohoitoaineiden käyttö voi johtaa erilaisiin iho-oireisiin. Ruusufinni, joka oirehtii kasvoilla pieninä punaisina näppyinä, voi muodostua jatkuvaksi kiusaksi ja aikuisiän akne on hoidollisesti yksi haastavimmista iho-ongelmista.

Huolellinen puhdistaminen, kuorinta, hyvän kosteustasapainon ylläpitäminen ja kuuriluontoinen tehohoito auttavat ihoa uudistumaan ja pysymään mahdollisimman elinvoimaisena. Kuorinnan, naamiohoidon ja hoitoseerumien käyttö tulisi kuulua pysyvästi vanhenevan ihon hoitorutiineihin.

Kasvojen puhdistus

Suosittelemme välttämään ihon puhdistamista pelkällä vedällä, sillä vesi voi kuivattaa ihoa entisestään. Kevyeen ihon puhdistamiseen ja raikastamiseen on hyvä käyttää kosteuttavaa hoitonestettä, sillä se säilyttää ihon luonnollisen pH-tasapainon ja tukee hoitotuotteiden imeytymistä.

Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen suosittelemme hellävaraista Sensitive Wash -puhdistusgeeliä. Sen sisältämät kauran versouute sekä luomuhunaja ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta pesun yhteydessä, joten iho ei tunnu pesun jälkeen kireältä ja kutisevalta. Sensitive Wash soveltuu myös meikin puhdistamiseen, mutta korkeapigmenttiset meikit voivat vaatia kaksi puhdistuskertaa.

Pesun yhteydessä on hyvä käyttää ihonpuhdistusliinaa, mikä on hellävarainen tapa kuoria iholta kuollutta ihosolukkoa ja stimuloida ihon pintaverenkiertoa. Käytä pesussa aina haaleaa vettä ja vältä ihon voimakasta hankaamista.

Olivia Klein Sensitive Spray Toner

Sensitive Spray Toner
Rauhoittava hoitoneste
22,80 € / 150 ml

Olivia Klein Sensitive Wash

Sensitive Wash
Hellävarainen puhdistusgeeli
23,30 € / 150 ml

Olivia Klein Wash Cloth

Wash Cloth
Ihonpuhdistusliina
15,70 € / 2 kpl

Kasvojen syväpuhdistus

Säännöllinen kuorinta sekä naamio- ja öljyhoito auttavat auttavat saavuttamaan ihanteellisen kosteustasapainon ja tukevat ihon uudistumista. Ikääntyvän ihon hoidossa suosittelemme tekemään kuorintahoitoja maltillisesti. Mikäli iho on erityisen herkkä tai ohentunut, kuorintaa on hyvä rajoittaa paksummille ihoalueille, kuten leuan ja nenän alueelle. Koko kasvoille suosittelemme säännöllistä hoitonaamion ja öljypuhdistuksen käyttöä.

Savipohjainen Deep Peel -kuorintajauhe poistaa tehokkaasti ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja, stimuloi ihon pintaverenkiertoa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Aktiivihiilipohjainen Detox Masque on erittäin mieto hoitonaamio, joka puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ihon öljy/höyryhoito syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti, mutta jättää ihon samalla kosteutetuksi ja pehmeäksi ilman kosteusvoiteen tarvetta.

Olivia Klein Deep Peel

Deep Peel
Kuorintajauhe
9,10 € / 55 g

Olivia Klein Detox Masque

Detox Masque
Puhdistava kosteusnaamio
13,40 € / 50 ml

Olivia Klein Oil Wash & Care

Oil Wash & Care
Puhdistus- ja hoitoöljy
20,50 € / 100 ml

Vartalon pesu

Ikääntyvä iho kaipaa hellävaraista pesua. Vältä kuumaa vettä, päivittäistä vesipesua ja voimakkaita pesuaineita, jotta ihoa suojaava hydrolipidikalvo säilyy ehjänä. Terve hydrolipidikalvo ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja vastustuskykyä, ja näin iho pysyy mahdollisimman elinvoimaisena ikääntymismuutoksia ja ympäristötekijöitä vastaan.

Suosittelemme pesuun ensisijaisesti voide- tai öljypuhdistusta, sillä ne tuovat iholle runsaasti kosteutta ja pehmeyttä pesun yhteydessä. Nopeaan ja kevyeen peseytymiseen sopii myös mieto ja sulfaatiton suihkugeeli, mutta geelipesun jälkeen on erittäin tärkeää hoitaa ihoa hoitonesteellä ja kosteusvoiteella, jotta ihon kosteuspitoisuus ja pH-tasapaino palautuvat.

Vartalon voimakasta mekaanista kuorintaa tulee välttää erityisesti, jos iho on ohentunut tai vaurioitunut. Suosittelemme vartalon kuorintaan ihonpuhdistusliinan käyttöä voide- tai öljypuhdistuksen kanssa, mikä on hellävaraisin tapa aktivoida ihon pintaverenkiertoa ja tuoda helpotusta pintakuivuuteen ja hilseilyyn.

Olivia Klein Cream & Wash

Cream & Wash
Puhdistus- ja hoitovoide
23,10 € / 200 ml

Olivia Klein Oil Wash & Care

Oil Wash & Care
Puhdistus- ja hoitoöljy
20,50 € / 100 ml

Olivia Klein Hair & Body Wash

Hair & Body Wash
Shampoo ja suihkugeeli
13,10 € / 200 ml

Hoitonesteet

Hoitonesteen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Hoitonesteet ovat runsaasti ihoa hoitavia ainesosia sisältäviä tiivisteitä, jotka tuovat iholle kosteutta, tasoittavat ihon pH-arvoa ja tukevat hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Levitä kosteusvoide aina hoitonesteellä kosteaksi sumutetulle iholle; näin vähennät myös tarvittavan kosteusvoiteen määrää ja hillitset ihon kutinaa, kirvelyä ja kuumotusta hoitotuotteita levittäessä.

Kaikki hoitonesteemme sisältävät ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, joten oikean hoitonesteen valinta riippuu ihon hoitotarpeesta. Ruusunkukkavesipohjainen Sensitive Spray Toner rauhoittaa tehokkaasti ihoärsytystä ja tasoittaa ihon punoitusoireita. Mineraalirikkaita leväuutteita, merisuolaa ja hyaluronihappoa sisältävä Mineral Spray Toner tuo elottomalle iholle täyteläisyyttä ja kuulautta.

Olivia Klein Sensitive Spray Toner

Sensitive Spray Toner
Rauhoittava hoitoneste
22,80 € / 150 ml

Olivia Klein Mineral Spray Toner

Mineral Spray Toner
Mineralisoiva hoitoneste
21,60 € / 150 ml

Kasvojen hoito

Päivittäinen kosteutushoito on ehdottoman tärkeää, jotta ihon kosteuspitoisuus paranee ja hydrolipidikalvo eheytyy. Käytä hoitonestettä ja kosteusvoidetta maltillisesti useita kertoja päivän mittaan, jotta vältät ihon ylihoitoa ja ihon todellinen hoitotarve selviää.

Ruusunkukkavesipohjainen kosteusvoide rauhoittaa tehokkaasti ihon punoitus- ja ärsytysoireita, ja tuo iholle täydellisen kosteuspitoisuuden. Ravitsevia öljyjä sisältävä vitamiinirikas kosteusvoide pehmentää ihoa tehokkaasti, ja tukee ikääntyvän ja vaurioituneen ihon uudistumista, elinvoimaisuutta ja vastustuskykyä.

Molemmat voiteet soveltuvat myös meikin pohjustamiseen; suosittelemme Balance Cream -kosteusvoidetta mineraaliputeerille sekä vesipohjaiselle meikille ja Vitamin Cream -kosteusvoidetta öljypohjaiselle meikille.

Olivia Klein Balance Cream

Balance Cream
Rauhoittava kosteusvoide
24,40 € / 50 ml

Olivia Klein Vitamin Cream

Vitamin Cream
Ravitseva kosteusvoide
22,20 € / 50 ml

Kasvojen tehohoito

Ihon säännöllinen tehohoito auttaa ihoa säilymään mahdollisimman elinvoimaisena. Seuraa ihon hoitotarvetta päivittäin ja valitse tehohoitotuote aina tarpeen mukaan. Korkeita tehoainepitoisuuksia sisältävät seerumit tuovat lisätehoa ihonhoitoon ja takaavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Hoitoseerumia voi käyttää joko sellaisenaan tai kosteusvoiteeseen lisättynä tehostamaan päivittäistä ihonhoitoa.

Runsaasti iholle tärkeää, kollageenisynteesiä vilkastuttavaa C-vitamiinia sisältävä Vitamin Serum tukee ihon elinvoimaisuutta ja ikääntyvän sekä vaurioituneen ihon uudistumista. Tehokosteuttava, runsaasti niasiinia (B3-vitamiinia) sisältävä Hydra Serum helpottaa ihon kuivuutta ja karheutta sekä rauhoittaa ihon punoitus- ja ärsytysoireita.

Olivia Klein Vitamin Serum

Vitamin Serum
Ravitseva hoitoseerumi
44,10 € / 30 ml

Olivia Klein Hydra Serum

Hydra Serum
Tehokosteuttava hoitoseerumi
48,40 € / 30 ml

Silmänympäryksen ja huulten hoitoon suosittelemme ravitsevia öljyjä sisältävää Restore Concentrate -hoitotiivistettä, joka pitää ohuen ja herkän ihoalueen kosteutettuna ja elinvoimaisena. Hoitotiiviste soveltuu myös silmämeikin kosteuttavaan pohjustamiseen.

Juonteiden ja arpien hoitoon suosittelemme runsaasti DMAE:tä ja MSM-rikkiyhdistettä sisältävää Revive Concentrate -hoitotiivistettä. DMAE tuo iholle kiinteyttä ja elastisuutta, tasoittaen tehokkaasti juonteiden ja arpien ulkonäköä. MSM tukee terveen ihokudoksen muodostumista ja estää kollageenituotannon vähentymistä. Hoitotulosta on ylläpidettävä hoitotiivisteen säännöllisellä käytöllä; suosittelemme hoitotiivisteen käyttöä aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Olivia Klein Restore Concentrate

Restore Concentrate
Hoitotiiviste silmänympärysiholle ja huulille
54,00 € / 30 ml

Olivia Klein Revive Concentrate

Revive Concentrate
Hoitotiiviste juonteille ja arville
58,00 € / 30 ml

Vartalon hoito

Kaikki voiteemme sisältävät kosteuttavia ja pehmentäviä öljyjä, joten oikean voiteen valitseminen riippuu ihon hoitotarpeesta. Tehokkain vaihtoehto pintakuivuuden ja hilseilyn hoitoon on maitojauhetta ja luomuhunajaa sisältävä Optimal Lotion, joka edesauttaa ihon luonnollista kuoriutumista. Erittäin hienojakoinen Base+ Lotion sisältää Rooman kamomillan kukkaöljyä, joka rauhoittaa tehokkaasti ihoärsytystä ja kutinaa.

Ihon säännöllinen öljyhoito tukee ihon elinvoimaisuutta. Oil Wash & Care sisältää runsaasti ihoa ravitsevia, E-vitamiinirikkaita öljyjä, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa tehokkaasti, tukevat vaurioituneen ihon uudistumista ja vahvistavat ihon toimintoja oksidatiivista stressiä vastaan.

Olivia Klein Base+ Lotion

Base+ Lotion
Rauhoittava vartalovoide
24,30 € / 200 ml

Olivia Klein Optimal Lotion

Optimal Lotion
Pehmentävä vartaloemulsio
23,10 € / 150 ml

Olivia Klein Oil Wash & Care

Oil Wash & Care
Puhdistus- ja hoitoöljy
20,50 € / 100 ml

Akneoireiden hoito

Aknen oireisiin suosittelemme kuuriluontoista hoitoa Acne-perheen tuotteilla, jotka rauhoittavat ihon tulehdustilaa, ärsytystä ja liiallista rasvaisuutta. Seuraa ihon hoitotarvetta päivittäin ja valitse hoitotuotteet aina senhetkisen tarpeen mukaan. Kun iho tilanne on rauhoittunut, vaihda takaisin tavalliseen hoitorutiiniin.

Huomioithan, että yhtäkkinen ihon rasvoittuvuus voi johtua liiallisesta kuivumisesta, jonka reaktiona ihon luonnollinen talintuotanto lisääntyy. Muista myös huolehtia riittävästä kosteuttamisesta rasvaisuuden hoidossa ja käytä tehohoitotuotteita vain tarvittaessa.

Yksittäisten epäpuhtauksien, tulehtuneiden ihohuokosten ja pienten ihoalueiden hoidossa suosittelemme käyttämään aktiivihiilipohjaista puhdistusgeeliä naamiohoitona. Levitä pieni määrä puhdistusgeeliä hoidettavalle alueelle ja anna kuivua. Tarvittaessa puhdistusgeelin voi jättää vaikuttamaan yön ylitse. Poista puhdistusgeeli hoitonesteellä kostutetulla vanulapulla ja lisää heti kosteusvoidetta. Mikäli iho on erityisen herkkä, voi saman hoidon toteuttaa miedommalla kosteusnaamiolla.

Olivia Klein Acne Spray Toner

Acne Spray Toner
Hoitoneste rasvaiselle ja akneiholle
24,90 € / 150 ml

Olivia Klein Acne Wash

Acne Wash
Aktiivihiilipohjainen puhdistusgeeli
34,40 € / 150 ml

Olivia Klein Balance Serum

Balance Serum
Hoitoseerumi rasvaiselle ja akneiholle
40,30 € / 30 ml

Kutinan, ihoärsytyksen ja kuumotuksen lievitys

Aloe vera -pohjaisista kosteusgeeleistä ja ihoa virkistävistä hoitonesteistä saa välitöntä apua ajoittaiseen ihon kutinaan, ärsytysoireisiin ja kuumotukseen. Lisätehoa ihon rauhoittamiseen ja viilentämiseen saa pitämällä tuotteita jääkaapissa ennen käyttöä.

Runsaasti aloe veraa ja antioksidanttipitoista mustikkauutetta sisältävä Aloe Berry Jelly rauhoittaa oireita tehokkaasti ja tukee ihon ärsytys- ja tulehdustilojen parantumista. Luomuviljeltyjä leväuutteita ja merisuolaa sisältävä hoitoneste hillitsee kutinaa ja kuumotusta välittömästi.

Olivia Klein Aloe Berry Jelly

Aloe Berry Jelly
Rauhoittava kosteusgeeli
10,20 € / 50 ml

Olivia Klein Mineral Spray Toner

Mineral Spray Toner
Mineralisoiva hoitoneste
21,60 € / 150 ml

Oliko ohjeesta sinulle apua? Kerrothan meille kuinka olet onnistunut ihonhoidossasi ja jos voimme olla avuksi!