Verkkosivujen Käyttöehdot

5.2.2019

1. Verkkosivujen ylläpitäjä

Olivia Klein Oy
Y-tunnus: 2868533-9
PL 245, 00131 Helsinki
info@oliviaklein.fi

2. Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat Olivia Klein -verkkosivujen käyttöoikeuksia ja niihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Selaamalla Olivia Klein -verkkosivuja hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Verkkosivujen käyttö ei ole sallittu, jos et hyväksy ehtoja.

Tehdessäsi tilauksen tai avatessasi verkkokaupan asiakastilin, henkilötietosi tallennetaan Olivia Klein Oy:n asiakasrekisteriin. Tarkempaa tietoa henkilötietojen käsittelystä sekä evästeiden käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.

3. Vastuurajoitus

Kaikki Olivia Klein -verkkosivuilla oleva tieto on tarkoitettu vain neuvoa antavaksi, eikä se korvaa miltään osin lääketieteellistä tai kosmetologin antamaa konsultaatiota tai ohjeistusta.

Olivia Klein Oy pyrkii päivittämään ja ylläpitämään sivustoja niin, että tieto on virheetöntä ja ajan tasalla. Tästä huolimatta verkkosivuilla saattaa olla painovirheitä tai teknisiä virheitä. Olivia Klein Oy ei takaa, että verkkosivuilla oleva tieto olisi aina täysin virheetöntä, ajantasaista, luotettavaa tai sisällöltään täydellistä. Olivia Klein Oy:llä ei ole velvollisuutta päivittää verkkosivujen tietoja tai muuta aineistoa. Olivia Klein Oy ei ota vastuuta siitä, mikäli sivuilla olevaa tieto ei ole ajantasaista sillä hetkellä, kun sivustoilla vieraillaan.

Olivia Klein -verkkosivut sisältävät linkkejä verkkosivujen ulkopuolisille verkkosivuille. Olivia Klein Oy ei ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien verkkosivujen päivityksestä, julkaisuista tai verkkosivuilla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Olivia Klein -verkkosivuilla oleva linkki kolmannen osapuolen verkkosivuille ei tarkoita, että Olivia Klein Oy olisi millään tavalla vastuussa niiden verkkosivujen toiminnasta tai niillä tarjotuista tai mainituista tuotteista ja palveluista.

4. Immateriaalioikeudet

Olivia Klein -verkkosivuilla oleva sisältö, mukaan lukien kuvat, tekstit ja logot, on Olivia Klein Oy:n omaisuutta, joka on suojattu tekijänoikeuksilla ja tavaramerkeillä. Sisällön luvaton käyttö ja kopiointi sekä hyödyntäminen kaupallisessa tarkoituksessa on kielletty. Olivia Klein -verkkosivuilla olevaa sisältöä voi kuitenkin esittää, tallentaa ja jakaa ei-kaupalliseen yksityiskäyttöön, mikäli tästä on erikseen ja etukäteen sovittu Olivia Klein Oy:n kanssa. Tässä tapauksessa tulee kuitenkin mainita lähteenä www.oliviaklein.fi.

5. Muutosoikeus

Olivia Klein Oy:llä on oikeus muuttaa ja päivittää näitä ehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot näillä verkkosivuilla. Suosittelemme, että tutustut voimassaoleviin ehtoihin mahdollisimman usein.

Vieritä ylös