Verkkokaupan Sopimusehdot

23.7.2019

1. Verkkokaupan ylläpitäjä

Olivia Klein Oy
Y-tunnus: 2868533-9
PL 245, 00131 Helsinki
info@oliviaklein.fi

2. Yleistä

Nämä sopimusehdot koskevat Olivia Klein -verkkokauppaa ja niihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Käyttämällä Olivia Klein -verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Olivia Klein Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkosivuilla. Tutustu voimassaoleviin ehtoihin aina ennen uuden tilauksen tekemistä.

Tehdessäsi tilauksen tai avatessasi verkkokaupan asiakastilin, henkilötietosi tallennetaan Olivia Klein Oy:n asiakasrekisteriin. Tarkempaa tietoa henkilötietojen käsittelystä sekä evästeiden käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.

3. Tilaaminen

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että annat kassanäkymässä pyydetyt henkilötietosi kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Virheellisten asiakastietojen korjaaminen on asiakkaan vastuulla. Olivia Klein Oy ei ole vastuussa virheellisistä henkilötiedoista johtuvista ongelmista. Olivia Klein Oy ei ole velvollinen korvaamaan vahinkoja, jos et ole vastaanottanut tilaustasi tai tilaus- tai toimitusvahvistusta virheellisistä tai puutteellisista asiakastiedoista johtuen.

Tuotteiden tilaamiseen verkkokaupasta liittyy maksuvelvollisuus. Kun painat ”Lähetä tilaus” -painiketta kassanäkymässä, sinut ohjataan maksupalveluntarjoajan sivulle, jotta voit maksaa tilauksesi. Vahvistat tilauksesi suorittamalla maksun. Maksun suoriuduttua saat sähköpostiisi heti tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksen tiedot. Tilausvahvistus on hyvä säilyttää.

3.1 Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen peruuttaminen on mahdollista, jos tilaustasi ei olla vielä lähetetty. Mikäli haluat perua tilauksesi, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen info@oliviaklein.fi. Perumme tilauksesi ja hyvitämme maksun valitsemallesi maksutavalle mahdollisimman pian.

Jos tilauksesi on jo lähetetty ja olet vastaanottanut toimitusvahvistuksen sähköpostiisi, tilauksen peruuttaminen ei ole enää mahdollista. Ole hyvä ja katso ohjeet tilauksen palauttamiseen alla kohdasta ”6. Palautukset”.

4. Maksaminen

Voit maksaa tilauksesi joko verkkopankkimaksulla tai korttimaksulla (Visa tai Mastercard). Valitse haluamasi maksutapa kassanäkymässä. Kun painat ”Lähetä tilaus” -painiketta, sinut ohjataan maksupalveluntarjoajan sivulle, jotta voit maksaa tilauksesi.

4.1 Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

5. Toimitus

Lähetämme tilauksesi kahden (2) arkipäivän sisällä tilauksesi vahvistamisesta. Käytämme toimitukseen Postin palveluita ja tarjoamme tällä hetkellä toimitusvaihtoehtona postipakettia, joka toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseesi lähetystä seuraavana arkipäivänä. Toimituksen hinta riippuu tilauksen kokonaispainosta, alkaen 5,50 € + ALV. Lopulliset toimituskustannukset näet kassanäkymässä ennen tilauksen vahvistamista. Toimitus on aina ilmainen yli 60 € ylittäville tilauksille.

6. Palautukset

Kaikilla verkkokauppatilauksilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksen toimituksen. Palautus ei vaadi erillistä syytä. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja käyttämättömiä tuotteita, jotka ovat alkuperäispakkauksessaan ja täysin myyntikelpoisia. Palautettavien tuotteiden huolellinen pakkaaminen sekä postituskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli olet vastaanottanut virheellisen tai viallisen tuotteen, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan sekä toimitus- ja palautuskustannukset kokonaisuudessaan.

6.1 Palautusohjeet

Ilmoita palautuksestasi meille sähköpostitse osoitteeseen palautukset@oliviaklein.fi. Liitä ilmoitukseen tilausnumerosi sekä lista palautettavista tuotteista. Vahvistamme palautusilmoituksesi kahden (2) arkipäivän sisällä sähköpostitse ja liitämme vahvistukseen tarkemmat palautusohjeet. Muistathan ilmoittaa meille, mikäli palautuksesi johtuu virheellisistä tai viallisista tuotteista.

6.2 Maksun palautus

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan suoraan käyttämällesi maksutavalle. Toimituskustannukset palautetaan vain, jos tilaus sisälsi virheellisiä tai viallisia tuotteita. Mikäli olet maksanut tilauksen verkkopankkimaksulla, pyydämme sinulta palautuksen yhteydessä tilitiedot, jonne maksun voi palauttaa. Mikäli olet maksanut tilauksen korttimaksuna, palautamme maksun suoraan käyttämällesi kortille.

7. Oikeus perua tilaus

Mikäli tilaamasi tuote ei ole jostain syystä saatavilla, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Olivia Klein Oy pidättää oikeuden perua kauppa tarvittaessa.

Vieritä ylös