Meidän Tarinamme

Kaiken lähtökohtana oli luoda puhdas tuotesarja herkistyneille ja allergioista kärsiville.

Kaiketi ne parhaat ideat ja ajatukset syntyvät siitä, kun kaiken lähtökohtana on omien ongelmien ratkaisutarpeet. Näin on ainakin tapahtunut minun kohdallani.

Takanani on yli 20-vuotinen ura lukuisten kosmetiikkatuotteiden ja hoitolatoimintojen parissa Suomessa. Vuosien kuluessa olen allergisoitunut ja herkistynyt liki kaikille käyttämilleni kosmeettisille tuotteille. Olen erittäin herkkäihoinen atoopikko, sairastan kroonista urtikariaa, laktoosi-intoleranssia ja saan iho- ja vatsaoireita viljojen gluteiinista. Olen herkistynyt myös hajusteille, väriaineille, joillekin hiusväreille ja sulfaattipitoisille pesuaineille. Ripsi- ja luomivärit saavat silmäni kutisemaan ja vuotamaan eikä yksikään kokeilemani deodorantti sovi iholleni.

Kun ymmärsin, etten varmaankaan ole ainoa, joka taistelee samojen ongelmien parissa päivittäin, päätin vihdoinkin tehdä asialle jotain. Asetin tavoitteekseni luoda puhtain ja tehokkain luontoperäinen tuotesarja, joka on ensisijaisesti sopiva meille, joiden iho on sairastunut. Tänään koen olevani etuoikeutettu ja kiitollinen voidessani kertoa vastauksen moniin iho-ongelmiin ja esitellä ylpeänä ainutlaatuisia tuotteitani.

—Olivia Klein

Olivia Klein Perustaja

2006

Olivia Klein aloittaa yhteistyökumppaneiden etsinnän ja tuotteiden suunnittelun. Suunnitellaan tuotteita, jotka ovat luontoperäisiä ja ympäristöystävällisiä.

2008

Tuotesarjan valmistaminen ja testaaminen alkaa. Ensimmäisinä valmistuvat hoitovoiteet Absolute Cream ja Pure Hydra Lotion, sekä hoitonesteet Sensitive Toner, Mineral Toner ja Cucumber Toner.

2009

Ensimmäiset 30 tuotetta tulevat myyntiin Olivia Kleinin hoitolaan. Varastot myytiin tyhjiksi ennätyksellisesti kolmessa kuukaudessa.

2010—2013

Tuotteiden kehitystyötä jatketaan, tarkoituksena ensisijaisesti luoda hoitotuotteita ihosairauksista ja allergioista kärsiville. Luodaan pakkaus-design.

2014

Olivia Klein -tuotteiden myynti aloitetaan Terveyden Tukipilarit -verkkokaupassa ja ensimmäisessä myymälässä, Ruokapuoti Lumossa Raumalla.

2015

Olivia Klein aloittaa kansainvälisen myynnin yhden Euroopan suurimman kosmetiikkayhtiön, Douglas Holding AG:n, kanssa.

2016

Ensimmäiset apteekit aloittavat tuotteiden myynnin Suomessa. Myynti saksalaisen Najoban kanssa alkaa. Olivia Klein avaa toimitilat Helsinkiin ja aloittaa jälleenmyyjäverkoston luomisen.

2017

Olivia Klein tekee jakelusopimuksen apteekkitukku Oy Medifon Ab:n kanssa. Ensimmäiset puhtaan kauneuden lähettiläät aloittavat tehtävissään.

Yhdistykset

Olivia Klein on näiden yhdistysten ylpeä jäsen!