— lähtökohta —

Puhdas tuotesarja herkistyneille ja allergioista kärsiville

Parhaat ajatukset syntyvät kaiketi siitä, kun lähtökohtana on omien ongelmien ratkaiseminen. Näin ainakin tapahtui omalla kohdallani. Takanani on yli 20-vuotinen ura lukuisten kosmetiikkatuotteiden ja hoitolatoimintojen parissa Suomessa. Vuosien kuluessa olen allergisoitunut ja herkistynyt liki kaikille käyttämilleni kosmeettisille tuotteille.

Olen erittäin herkkäihoinen atoopikko, sairastan kroonista urtikariaa ja laktoosi-intoleranssia ja saan iho- ja vatsaoireita gluteiinista. Olen herkistynyt myös hajusteille, väriaineille ja sulfaattipitoisille pesuaineille. Ripsi- ja luomivärit saavat silmäni kutisemaan ja vuotamaan, eikä yksikään kokeilemani deodorantti sovi iholleni.

Kun ymmärsin, etten ole ainoa, joka taistelee samojen ongelmien parissa päivittäin, päätin tehdä asialle jotain. Asetin tavoitteekseni luoda tehokas luontoperäinen tuotesarja, joka on ensisijaisesti sopiva meille, joiden iho on sairastunut. Tänään koen olevani etuoikeutettu ja kiitollinen voidessani tuoda vastauksen moniin iho-ongelmiin.

— arvot —

Kauneuden tulee olla puhdasta, helposti lähestyttävää ja yksinkertaista

Ympäristö
Kunnioitamme ympäristöä. Tuotteissamme käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja ympäristöystävällisiä. Raaka-aineemme ovat vastuullisesti tuotettuja ja suosimme luomuviljelyä. Toimimme zero waste -periaatteella, eli kierrätämme ja uusiokäytämme kaiken mahdollisen. Käytämme vain täysin kierrätettäviä, myrkyttömiä pakkausmateriaaleja.

Yhteisö
Toimimme ihmisten hyväksi. Pysymme aina pienenä ja ihmisläheisenä yrityksenä. Toimimme läheisesti yhteistyökumppaneidemme, jälleenmyyjiemme ja asiakkaidemme kanssa. Uskomme läpinäkyvyyteen, rehellisyyteen ja yhteistyöhön. Haluamme tuoda maailmaan lisää hyvää ja kaunista.

Yksinkertaisuus
Uskomme yksinkertaisuuteen. Jokainen tuotteen ainesosa on tarpeellinen. Emme käytä hajusteita tai väriaineita. Tuomme asiat esille selkeästi ja ytimekkäästi. Haluamme tehdä kauneudesta helppoa ja vaivatonta.

— historia —

2010—2013

Sarjaa kehitetään. Tarkoituksena luoda tuotelinja, joka sopii kaikille, myös ihosairauksista ja allergioista kärsiville. Luodaan pakkaus-design.

2014

Olivia Klein -tuotteiden myynti aloitetaan Terveyden Tukipilarit -verkkokaupassa ja ensimmäisessä myymälässä, Ruokapuoti Lumossa.

2015

Olivia Klein aloittaa kansainvälisen myynnin yhden Euroopan suurimman kosmetiikkayhtiön, Douglas Holding AG:n, kanssa.

2016

Ensimmäiset apteekit aloittavat tuotteiden myynnin Suomessa. Myynti saksalaisen Najoban kanssa alkaa. Olivia Klein avaa toimitilat Helsinkiin.

2017

Olivia Klein tekee jakelusopimuksen apteekkitukku Oy Medifon Ab:n kanssa. Ensimmäiset puhtaan kauneuden lähettiläät aloittavat tehtävissään.