Olivia Klein Teki Apteekkijakelusopimuksen Suomessa

Apteekkariliiton omistama Oy Medifon Ab ja Olivia Klein ovat allekirjoittaneet varastointi- ja jakelusopimuksen, joka varmistaa tuotteiden saatavuuden kaikista apteekeista Suomessa sekä takaa myös toimitusvarmuuden apteekeille. Sopimus mahdollistaa Olivia Klein -tuotteiden tilaamisen apteekista pienemmilläkin paikkakunnilla.

Suomessa on yksi maailman parhaista apteekkijärjestelmistä ja apteekkeja pidetään luotettavana kosmetiikan ostopaikkana. Hajusteita välttävälle, allergisoituneelle ja ihosairaille apteekki onkin luotettava kosmeettisten tuotteiden ostopaikka. Ei siis ole sattumaa, että tuotteiden ekologisuudesta, sisällöstä ja puhtaudesta on jo tullut välttämättömyyksiä kosmeettisten tuotteiden valitsemiselle myös apteekissa.

Olivia Klein -tuotteiden myynti edellyttää asiantuntemusta, tietoa mahdollisista ihosairauksista ja henkilökohtaista, luotettavaa neuvontaa tuotteiden oikeanlaiseen käyttöön. Suomessa apteekit pystyvät helposti tarjoamaan tämän kaiken, sillä farmaseuttien lisäksi monissa apteekeissa on nykyään myös asiantunteva kosmetologi.

Oy Medifon Ab on apteekkareiden oma tukkukauppa, jakelija ja maahantuoja. Sen palvelut ovat ensisijaisesti tarkoitettu apteekeille, sairaaloille ja muille terveysalan yrityksille koko Suomen alueella. Oy Medifon Ab:n ja Olivia Kleinin kesken solmittu apteekkijakelusopimus aktivoituu huhtikuun alusta eli 1.4 2017.

Lisätietoja:

Oy Medifon Ab, Vuokko Ayling, asiakaskoordinaattori, P. 010 6801 472, vuokko.ayling@medifon.fi
Olivia Klein, Mari Ahonen, Myyntijohtaja (Suomi), P. 040 9607148, myynti@oliviaklein.fi

Suomen Apteekkariliitto ry (www.apteekkariliitto.fi) on vuonna 1897 perustettu yksityisiä apteekkeja edustava yhdistys. Se edustaa 96 prosenttia Suomen 818 apteekkitoimipisteestä. Apteekkariliitto kehittää eettisesti ja ammatillisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa osana terveydenhuoltoa ja tuottaa jäsenilleen apteekkiliikkeen harjoittamista tukevia palveluita.