Puhtaan Kauneuden Lähettiläät

Puhtaan Kauneuden Lähettiläämme ovat tunnettuja, arvostettuja vaikuttajia, jotka haluavat olla henkilökohtaisesti mukana jakamassa missiotamme. Lähettiläinä he tuovat esille kosmetiikkatuotteiden valitsemisen tärkeimmät kriteerit — puhtauden, avoimuuden ja turvallisuuden. Yhdessä teemme maailmastamme kauniimman!

Manuela Bosco
Taiteilija, Näyttelijä, Kirjailija

Elisabeth Ehrnrooth
Laulaja, Lauluntekijä, Säveltäjä

Ike
Artisti

Mert Otsamo
Muotisuunnittelija

Sanna Saastamoinen-Barrois
Taiteilija, Valokuvaaja

Satu Silvo
Näyttelijä, Yrittäjä

Jonna Tervomaa
Laulaja, Lauluntekijä

Manuela Bosco

— taiteilija, näyttelijä, kirjailija —

Kiinnostukseni puhtaaseen, yksinkertaiseen ja mahdollisimman luonnolliseen elämään on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana sitä mukaa, kun kehon ja mielen yhteys on tiivistynyt ja ajatus elämän oleellisista asioista kirkastunut. Olen ammatiltani taidemaalari, näyttelijä ja entinen olympiaurheilija, ja jokainen ammatillinen toimenkuvani on ollut ja on vahvasti fyysinen.

Hyvinvointi on mielestäni jotain, mitä voisi kutsua keveydeksi juurevuudessa. Olen julkaisuut viime syksynä vegaanisen keittokirjan Vegemania, ja tarpeeni luonnollisempaan elämään on voimistunut sitä mukaa, kun elämän yksinkertaisuus on huumannut viisaudellaan.

Tutustuessani Olivia Kleinin tuotteisiin olin pakahtua ilosta. Sen lisäksi, että kasvoni ja vartaloni iho eivät todennäköisesti koskaan ole voineet näin hyvin, on Olivia Kleinin poikkeuksellinen eettinen, ekologinen, ja asiantunteva (isolla A:lla) tuotevalikoima mullistanut ajatteluani luonnonkosmetiikasta täysin. Se, minkä olin luullut olevan luomua ja luonnollista, onkin jotain aivan muuta.

Kunnioitan syvästi Olivian tapaa työskennellä ja täydellistä kompromissi-vapaata tapaa tehdä asiat eettisyyden ja puhtauden tähden sillä tavoin, että ne ovat oikein. OK ei ole ainoastaan kosmetiikkatuote, vaan ilmentymä siitä kuinka asiat voidaan tehdä viisaasti, kauaskatsoisesti ja elämää kunnioittaen. En voisi enempää suositella. Tässä on kaikki.

www.manuelabosco.net

Elisabeth Ehrnrooth

— laulaja, lauluntekijä, säveltäjä —

Elisabeth Ehrnrooth on laulaja, lauluntekijä ja säveltäjä, jonka intohimo elokuvalliseen musiikkiin näkyy ja kuuluu artistin säveltämissä ja tulkitsemissa kappaleissa. Dramaattiset, sydäntä riipaisevan kauniit ja herkät teokset saavat kuuntelijat pysähtymään, ja unohtumaan hetkeen. Elisabethin ensimmäinen single ”Make Me Visible” julkaistiin helmikuussa 2017 G Livelabin loppuunmyydyssä konsertissa.

”Pidän kaikesta luonnonmukaisesta, ja Olivia Kleinin tuotteet olivat minulle helppo valinta. Pidän huolta fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnistani, ja uskon sen olevan avainasia, jotta yksilönä voi auttaa myös ympäristöään ja muita ihmisiä voimaan paremmin.”

www.soundcloud.com/elisabeth-ehrnrooth/

Ike

— artisti —

28-vuotias Ike ponnahti julkisuuteen vuonna 2013 The Voice of Finland –laulukilpailusta. Elastisen joukkueessa kilpaillut Ike lauloi tiensä hienosti finaaliin asti, ja tuolloin Elastisen ja Illin Ikelle tuottama finaalikappale ”Vaiheillaan” nousi radioidenkin soittolistoille.

The Voice of Finlandin jälkeen Ike on keskittynyt musiikkiin ja itseensä treenaten laulua, keikkailen, ja tehden musiikkia.
Hän on osa Rähinä Recordsin artistikaartia. Ike on featannut mm. Uniikin ”Naiseni Mun” kappaleella ja Prinssi Jusufin ”Prinssille Morsian” kappaleella. Kolmen vuoden aikana Ike on myös keikkaillut ahkerasti Jontte Valosaaren kanssa.

Ike haluaa laulaa ja kertoo itselleen tärkeistä asioista. Iken musiikin pohjalla on omat fiilikset ja musiikki toimii kanavana purkaa kokemuksia ja ajatuksia.

www.rahina.com/artist/ike/

Kriselda Mustonen

— bloggaaja —

Kriselda Mustonen on Helsinkiläinen bloggaaja, joka kirjoittaa muodista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Jooga on tärkeä osa hänen arkea ja tämä ikuinen optimisti arvostaa sekä luonnollisuutta että laatua. Kriselda osaa nauttia elämän yksinkertaisista asioista, eikä mikään tuota enempää iloa kuin syvälliset keskustelut ja hauskanpito hyvien ystävien seurassa.

www.lily.fi/blogit/kriselda

Mert Otsamo

— muotisuunnittelija —

Mert Otsamo lukeutuu nykyään yhdeksi tunnetuimmista suunnittelijoista Suomessa. Dramatiikkaa, kontrasteja ja naisellisia linjoja rakastava nuori vaatesuunnitelija, joka on saanut osakseen huomiota ja kiinnostusta vaatteissaan käyttämänsä vahvan muotokielen ansiosta.

Viimeiset neljä vuotta Mert on pukenut mm. maamme tunnetuimpia näyttelijöitä ja artisteja lukuisiin gaaloihin ja on myös yksi linnanjuhlien luottosuunnittelijoista.

Mert on myös viimeisien vuosien aikana tehnyt lukuisia hää- ja mittatilaustöitä yksityisasiakkaille ja on saanut kiitosta hänen muotokielen ja yksilöllisen tyylinsä ansiosta, joka on räätälöity kullekkin asiakkaalle sopivaksi.

www.mertotsamo.com

Sanna Saastamoinen-Barrois

— taiteilija, valokuvaaja —

Tutustuin Olivia Klein -tuotteisiin puoli vuotta sitten ja ne pelastivat ihoni. Olin palannut takaisin Suomeen pari vuotta sitten 17 Pariisissa vietetyn vuoden jalkeen ja ihoni oli alkanut kirjaimellisesti kiristämään. Olo oli kuin liian kuiva maski olisi jäänyt kasvoilleni, enka päässyt siitä eroon.

Olin aloittanut mallintyöt 20-vuotiaana ja tottunut hoivaamaan ihoani parhailla, vahvoilla tuotteilla. Olen kahlannut varmaan moneen kertaan koko kosmetiikkatarjonnan läpi. 40 vuotta täytettyäni mikään ei toiminut, tuntui että kasvoni hylkivät kaiken ja reagoivat kuivuudella, näpyillä, ja kutiamisella. En tiedä oliko se ikä, hormonit, kolme raskautta, paluu Suomen ihanaan, mutta iholle vaativaan, ilmastoon, vai ihoni tottuminen vahvoihin rasvoihin. Ehkä kaikki ne yhdessä. Mutta olo tuntui oikeasti vaikealta.

Olen kiitollinen, että löysin Olivia Klein -tuotteet ja että ne vastaavat eettisiä ja ekologisia arvojani. Haluan tietää, mitä, syön, puen, tai laitan iholleni, kuinka se on tehty, onhan se vapaa haitallisista kemikaaleista, onhan tuotanto läpinäkyvää, eihän kukaan ole kärsinyt tuotetta tehtäessä. Onhan luontoäitiämme kunnioitettu ja arvostettu.

www.sannasaastamoinenbarrois.com

Satu Silvo

— näyttelijä, yrittäjä —

Olen näyttelijä ja yrittäjä. Metsä on mielipaikkani ja meressä on jotain ainutlaatuista. Se puhuttelee minua syvästi. Elävä ravinto ja eettisesti tuotettu luomuruoka ovat hyvinvoinnin ja terveyden perusta, koska ravinnolla on meihin valtava vaikutus. Kasvisruoan terveyttä edistävistä vaikutuksista löydät hurjasti lisätietoa ”Silvoplee – Elinvoimaa kasviruoasta” -kirjasta, joka julkaistiin elokuussa 2016.

Vaikka olemme yksilöitä ikämme, perimämme ja erilaisten elämäntapojemme vuoksi, kokonaisvaltainen hyväolo näkyy ulospäin meistä kaikista. Minulla on lapsellinen usko kauneuteen – uskon, että elämä on kaunista. Tietysti myös ulkoinen kauneus vaikuttaa hyvinvointiimme. Iho on meidän suojakerros ja siitä tulee pitää hyvää huolta.

Omat kasvoni ovat näyttelijätyöni takia kovassa kulutuksessa pelkästään jo maskeerausten vuoksi ja nyt aikuisiällä iholleni puhkesi rosacea. Ennen tätä minun ei tarvinnut olla ihostani huolissaan ja pystyin käyttämään kaikenlaista kosmetiikkaa. Nykyään minun pitää olla erittäin tarkka käyttämieni tuotteiden kanssa, eikä ihoni kestä enää kauneushoitoloiden kasvohoitojakaan. Myös ruoka ja lämpötilan vaihtelut saavat ihoni reagoimaan helposti; kasvoille nousee näppylöitä ja ihon pintakin saattaa rikkoutua.

Olivia Klein -tuotteista olen vihdoin löytänyt iholleni sopivat ja turvalliset ihonhoitotuotteet, joita voin käyttää päivittäin pelkäämättä, että kasvot räjähtää punoittaville näppylöille. Ihoni on vahvistunut, rauhoittunut ja lehahtelevat punoitusoireet tasoittuneet. Rosacea siis on ja pysyy, mutta onneksi sen oireita voi lieventää ja ehkäistä.

Mikä parasta, ihonhoitotuotteiden lisäksi meillä on Olivian kanssa samanlainen arvomaailma. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että yritystoiminnallamme on vain myönteinen vaikutus ympäristöön ja haluamme innostaa ihmisiä tekemään maailmasta parempi paikka.

www.silvoplee.fi
www.instagram.com/ravintolasilvoplee/

Jonna Tervomaa

— laulaja, lauluntekijä —

”Sinussa on merta, avaruus ja maata,
vettä, joka läikkyy ja metsä, joka kasvaa.

Olet minun viisas vastaranta.
Ääni, joka huutaa ja kaikua mä saan.
Sulle vastaan kaikua mä saan.”

Niin vesi vastaa kuin sille huutaa.  Olen aina ollut veden lumoissa. Läpi koko musiikillisen tuotantoni, vesi on mukana syvimmissä, henkilökohtaisimmissa kappaleissani. Vesi on minun planeettani. Siellä on kotini.

Ihoni on minun majani. Sen suojissa elän elämäni. Olen jälleen uuden edessä. Uusi musiikki, uudet kierrokset. Ja maailma muuttuu. Laituri, vauhti, hyppy ja sukellus. Ajattelemattomuuden aika on ohi ja ihon täytyy jaksaa.

www.jonnatervomaa.fi