— päivittäinen ihonhoito —

Rasvaisen ja Sekaihon Hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Rasvaisen ihon talineritys on runsasta, sen ihohuokoset ovat suurentuneet, iho kiiltää ja siinä on epäpuhtauksia. Rasvainen iho voi olla myös pintakuiva ja siinä voi esiintyä selkeitä kuivan ihon alueita, jolloin kyseessä on sekaihotyyppi.

Kun rasvaisen ihon pinta kuivuu, siitä tulee hilseilevä ja ärtyneen punakka ja ihohuokoset supistuvat pieniksi ja kireiksi. Huokoset pyrkivät palauttamaan ihon kimmoisuutta, joten luonnollinen talineritys lisääntyy.

Tärkeintä rasvaisen ihon hoidossa on pyrkiä ihanteelliseen kosteustasapainoon ja normalisida ihon toimintoja. Oikeanlaisten hoitotuotteiden käyttäminen on erityisen tärkeää, jotta hoito ei aiheuta ihon luonnollisen öljyntuotannon lisääntymistä.

Kasvojen Puhdistus
Kasvojen Kosteutus
Vartalon Hoito
Ihon Tehohoito
Ihon Erityistarpeet

Kasvojen Puhdistus

Rasvaisen ja sekaihon puhdistamisessa suosittelemme välttämään ihon liiallista kuivattamista, mikä saa aikaan ihon oman öljyntuotannon lisääntymisen. Kuuma vesi voi kuivattaa ihoa, joten haalean veden käyttäminen on suositeltavaa. Erityisesti kasvojen pesun yhteydessä on hyvä käyttää pesuliinaa, mikä on hellävarainen tapa tehostaa puhdistamista ja kuoria iholta kuollutta ihosolukkoa.

Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen suosittelemme aktiivihiiltä, luonnonuutteita ja teepuun lehtiöljyä sisältävää Acne Wash -puhdistusgeeliä. Se puhdistaa epäpuhtauksia tehokkaasti, tasoittaa ihohuokosia ja auttaa hillitsemään ihon liiallista talintuotantoa. Acne Wash ei sovellu meikin poistoon.

Kun ihon rasvaisuus on tasoittunut, suosittelemme vaihtamaan miedompaan Jelly Wash -puhdistusgeeliin. Jelly Wash puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa ja jättää ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Se soveltuu erinomaisesti myös meikin poistoon.

 • Acne Wash

  Puhdistusgeeli rasvaiselle ja akneiholle

  34.40 / 150 ml
 • Jelly Wash

  Puhdistusgeeli kasvoille ja vartalolle

  28.10 / 150 ml

Silmämeikin poisto kannattaa tehdä vanupuhdistuksena ennen kasvojen pesua. Oil Wash & Care -pesuöljy soveltuu erinomaisesti silmämeikin poistoon ja ihon päivittäiseen vedettömään puhdistamiseen. Silmämeikit ja meikkivoiteet usein sisältävät runsaasti väripigmenttejä, joten niiden poistamiseen voidaan tarvita kaksi puhdistuskertaa.

Säännöllinen ihon kuorinta ja 2—3 kertaa viikossa tehty naamiohoito tehostavat ihon puhdistumista, elvyttävät ihon toimintoja ja auttavat saavuttamaan ihanteellisen kosteustasapainon.

Kalamiinijauhetta, ruususavea ja natriumbikarbonaattia sisältävä Deep Peel -kuorintajauhe poistaa tehokkaasti ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja syväpuhdistaa epäpuhtauksia. Aktiivihiilipohjainen Detox Masque on hellävarainen hoitonaamio, joka tasoittaa ihohuokosia sekä puhdistaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

 • Deep Peel

  Syväpuhdistava kuorintajauhe

  9.10 / 30 gr
 • Detox Masque

  Aktiivihiilipohjainen hoitonaamio

  13.40 / 50 ml

Kasvojen Kosteutus

Hoitonesteen säännöllinen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Levitä hoitoemulsio tai voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta erityisesti ihon puhdistamisen jälkeen. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, imeyttää sen syvemmälle ja vähentää samalla mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Suosittelemme rasvaiselle ja sekaiholle Acne Spray Toner ja Hydra Spray Toner -hoitonesteitä. AHA-happoja ja eteerisiä öljyjä sisältävä Acne Spray Toner tukee ihon luonnollista kuoriutumista ja auttaa tasapainottamaan sen rasvapitoisuutta. Acne Spray Toner on voimakas hoitoneste, joten suosittelemme sitä käytettäväksi vain kuuriluontoisesti rasvaisuuden hillitsemiseen.

Kun ihon tilanne on tasoittunut, suosittelemme vaihtamaan tehokosteuttavaan Hydra Spray Toner -hoitonesteeseen, joka tuo iholle ihanteellisen kosteuspitoisuuden ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista.

 • Acne Spray Toner

  Sumutettava hoitoneste rasvaiselle ja akneiholle

  24.90 / 150 ml

Kasvojen kosteutushoitoon suosittelemme Balance Cream -voidetta ja Hydra Lotion -hoitoemulsiota. Ruusunkukkavettä ja luonnonöljyjä sisältävä Balance Cream on täyteläinen voide, joka rauhoittaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Tehokosteuttava Hydra Lotion on kevyt hoitoemulsio, joka soveltuu erityisesti päiväkäyttöön ja meikin alle hillitsemään ihon pintakuivuutta.

Vartalon Hoito

Suosittelemme rasvaiselle ja sekaiholle Acne Wash -puhdistusgeeliä käytettäväksi myös vartalon alueilla. Se puhdistaa epäpuhtauksia tehokkaasti, tasoittaa ihohuokosia ja auttaa hillitsemään ihon liiallista talintuotantoa.

Mikäli vartalolla ei ole rasvaisuutta tai epäpuhtauksia, suosittelemme käyttämään mietoa Hair & Body Wash -suihkugeeliä. Hair & Body Wash on kaikille ihotyypeille soveltuva tuoksuton hoitoshampoo ja suihkugeeli. Se puhdistaa hellävaraisesti ihoa kuivattamatta ja rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa päänahkaa.

Rasvaiselle iholle sopii erinomaisesti myös vedetön puhdistus pesuöljyllä. Pesuöljy puhdistaa tehokkaasti, tasoittaen ihon rasvapitoisuutta ja tukien ihon luonnollista öljyntuotantoa. Pesun yhteydessä se jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ilman hoitoemulsion tai voiteen tarvetta. Oil Wash & Care -pesuöljy soveltuu myös päivittäiseen intiimipesuun ja kuivien limakalvojen kosteutushoitoon.

 • Acne Wash

  Puhdistusgeeli rasvaiselle ja akneiholle

  34.40 / 150 ml

Hoitonesteen säännöllinen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Levitä hoitoemulsio tai voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta erityisesti ihon puhdistamisen jälkeen. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, imeyttää sen syvemmälle ja vähentää samalla mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Vartalon kosteutushoitoon suosittelemme Hydra Spray Toner ja Mineral Spray Toner -hoitonesteitä. Tehokkaasti kosteuttava Hydra Spray Toner tuo iholle ihanteellisen kosteuspitoisuuden ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Luomuviljeltyjä merileviä ja merisuolaa sisältävä Mineral Spray Toner rauhoittaa ihoa ja auttaa tasapainottamaan sen rasvapitoisuutta.

Vartalon kosteutushoitoon suosittelemme kevyitä Base Lotion ja Optimal Lotion -hoitoemulsioita. Base Lotion on nopeasti imeytyvä hoitoemulsio ihon päivittäiseen kosteutushoitoon. Maitojauhetta ja luomuhunajaa sisältävä Optimal Lotion kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja edesauttaa ihon luonnollista kuoriutumista.

 • Base Lotion

  Hoitoemulsio vartalolle ja kasvoille

  21.20 / 200 ml
 • Optimal Lotion

  Hoitoemulsio kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon

  23.10 / 150 ml

Ihon Tehohoito

Seerumeiden käyttö on parasta mahdollista tehohoitoa iholle. Niiden avulla saadaan aikaan nopeita ja näkyviä hoitotuloksia, sillä ne sisältävät huomattavasti korkeamman määrän tehokkaita ainesosia kuin voiteet. Olennaista on tarkkailla ihon hoitotarvetta ja muutoksia päivittäin ja annostella seerumin käyttöä tarpeen mukaan.

Suosittelemme rasvaiselle ja sekaiholle Balance -seerumia, joka soveltuu erityisesti rasvaisuuden ja epäpuhtaan ihon tehohoitoon kasvoilla ja vartalolla. Sen sisältämä rooibos-lehtiuute rauhoittaa ihoa ja auttaa hillitsemään ihon liiallista talintuotantoa.

 • Balance Serum

  Tasoittava hoitoseerumi rasvaiselle ja akneiholle

  40.30 / 30 ml

Ihon Erityistarpeet: Yksittäisten Epäpuhtauksien Hoito

Acne Wash -puhdistusgeeli ja Detox Masque -hoitonaamio soveltuvat paikallisiksi hoidoiksi tulehtuneille ihohuokosille tai yksittäisille epäpuhtauksille. Levitä pieni määrä tuotetta hoitoalueelle ja jätä kuivumaan ja vaikuttamaan yön yli. Puhdista ja kosteuta kasvot aamulla normaalisti.

 • Acne Wash

  Puhdistusgeeli rasvaiselle ja akneiholle

  34.40 / 150 ml
 • Detox Masque

  Aktiivihiilipohjainen hoitonaamio

  13.40 / 50 ml