— kohdistettu ihonhoito —

Punoittavan Ihon Hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Iho voi punoittaa useasta eri syystä, kuten kuivuudesta johtuvasta ärsytyksestä, ihon ohenemisesta tai ihosairaudesta. Usein punoitus johtuu couperosasta, jolloin iho punoittaa erityisesti poskipäillä. Iholla voi myös esiintyä laajenneita hiussuonia punaisina viiruina. Erityisesti keski-iässä punoitusta voi myös aiheuttaa ruusufinni (acne rosacea).

Punoitusoireiden hoidossa on tärkeää lisätä ihon kosteuspitoisuutta sekä vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. Oikeanlaiset hoitotuotteet voivat hillitä punoitusta, mutta ne eivät voi poistaa sen syytä.

Sensitive Spray Toner on ruusunkukkavettä sisältävä hoitoneste, joka rauhoittaa herkkää tai ärtynyttä ihoa ja tasoittaa eri syistä johtuvaa punoitusta. Suosittelemme hoitonesteen käyttöä yhdessä hoitoemulsioiden ja voiteiden kanssa.

Balance Cream on ruusunkukkavettä ja luonnonöljyjä sisältävä täyteläinen voide, joka rauhoittaa ihoärsytystä ja auttaa hillitsemään ihon kuivumista ja punoitusta. Soveltuu myös herkälle iholle.

Hydra Serum sisältää niasiinia (B3-vitamiinia), avokadoöljyä ja hyaluronihappoa, jotka syväkosteuttavat ja silottavat ihoa sekä auttavat rauhoittamaan ihoärsytystä ja eri syistä johtuvaa punoitusta.