— kohdistettu ihonhoito —

Kutisevan Ihon Hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Kutinan fysiologista syytä ei tunneta tarkkaan. Usein syy on ihottuma, syyhy, allergia tai tulehdus ihossa. Kutinaa voivat aiheuttaa myös pesuaineet ja kosmetiikka sekä kankaat ja vaatesaumat. Lisäksi iholla voi olla perussairauksien aiheuttamaa kutinaa, kuten esimerkiksi diabeetikoiden säärikutina. Myös ihon pintakuivuus, herkkyys ja hikoilu voivat kutista.

Allaolevat Olivia Klein -tuotteet rauhoittavat ja tasoittavat kutinan oireita tehokkaasti, mutta eivät paranna sen syytä. Jatkuva laaja-alainen kutina tai ihon pistely, polttelu ja ihottumat on aina suositeltavaa tutkia ja hoitaa lääkärin valvonnassa.

Aloe Berry Jelly on antimikrobinen hoitogeeli naarmujen, hankaumien ja kutisevan ihon sekä ihoärsytyksen hoitoon. Se soveltuu käytettäväksi paikallisille hoitoalueille niin vartalolla kuin kasvoillakin.

Mineral Spray Toner on leväuutteita ja merisuolaa sisältävä hoitoneste, joka hillitsee tehokkaasti eri syistä johtuvaa kutinaa ja kuumotusta koko vartalolla. Hoitonesteen sumuttaminen on nopein helpotus kutinaan.

  • Base+ Lotion

    Hoitovoide vartalolle ja kasvoille

    24.30 / 200 ml

Base+ Lotion on kevyt hoitoemulsio, joka sisältää ihoa rauhoittavia luonnonöljyjä. Hoitoemulsion kutinaa lieventävä vaikutus tehostuu levittämällä sitä kostealle iholle, joten suosittelemme hoitonesteen samanaikaista käyttöä.