— kohdistettu ihonhoito —

Kovettumien Hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Paksuuntuneen ihon ja kovettumien hoidossa tavoitteena on ihon pehmentäminen ja tehokas kosteuttaminen. Kylvyt, kevyt kuivaharjaus, haudehoidot ja viikottainen kuorinta pehmentävät ja poistavat ihon pinnalle kertyviä ihosolukerroksia. Näin myös ihon pintaverenkierto elpyy ja hoitotuotteiden imeytyminen paranee.

Erityisesti jalkojen kuorinnassa on syytä huomioida, että liiallisesta kuorinnasta voi seurata ihon luonnollinen puolustautuminen, eli iho paksuuntuu entisestään. Kuorinnan ohella tehty säännöllinen voidenaamio normalisoi ihosolujen uusiutumista ja estää tehokkaasti kuivumista ja kovettumista.

  • Deep Peel

    Syväpuhdistava kuorintajauhe

    9.10 / 30 gr

Deep Peel -kuorintajauhe kuorii tehokkaasti ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja. Lisää jauhetta esimerkiksi jalkakylpyyn tai yhdistä puhdistustuotteeseen ja hiero kovettunutta aluetta kevyesti.

Mineral Spray Toner on leväuutteita ja merisuolaa sisältävä hoitoneste, joka auttaa pehmentämään karstaista tai kovettunutta ihoa. Suosittelemme hoitonesteen käyttöä yhdessä hoitoemulsioiden ja voiteiden kanssa.

  • Prime Cream

    Hoitovoide karstaisen ihottuman hoitoon

    28.00 / 150 ml

Prime Cream on nopeasti imeytyvä voide, joka sisältää ihoa pehmentäviä luonnonöljyjä ja kevyesti kuorivaa vuohenmaitojauhetta. Soveltuu erityisesti karstaisen tai kovettuneen ihon hoitoon.

Cream & Wash on täyteläinen pesu- ja hoitovoide, joka puhdistaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Se soveltuu erityisesti voidenaamioksi ja haudehoidoksi paksuuntuneelle iholle ja kovettumille.

Oil Wash & Care on pesu- ja hoitoöljy, joka sisältää ihoa kosteuttavia ja pehmentäviä luonnonöljyjä. Hiero pesuöljyä kevyesti kovettuneelle alueelle kuorinnan jälkeen ja anna imeytyä.

Pesuliinan käyttö ihonpuhdistuksen yhteydessä on hellävarainen tapa kuoria ihoa. Pesuliinan käyttö ei ole suositeltavaa, jos iholla on laaja-alainen tulehdus, haavaumia tai ihottumaa.