— päivittäinen ihonhoito —

Ikääntyvän Ihon Hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Tärkeintä ikääntyvän ihon hoidossa ovat ihon suojaaminen, tehokas kosteutus sekä vaurioiden ennaltaehkäisy huolellisella ja jatkuvalla hoidolla. Vanhentuessa ihon rakenne löystyy, ohenee ja kuivuu, jolloin ihon toimintojen tukeminen ovat entistä tärkeämpiä.

Vanhenemisen myötä iho voi myös herkistyä ja tehohoitoaineiden käyttö voi johtaa erilaisiin iho-oireisiin. Ruusufinni, joka oirehtii kasvoilla pieninä punaisina näppyinä, voi muodostua jatkuvaksi kiusaksi ja aikuisiän akne on hoidollisesti yksi haastavimmista iho-ongelmista.

Huolellinen puhdistaminen, kuorinta, hyvän kosteustasapainon ylläpitäminen ja kuuriluontoinen tehohoito auttavat ihoa uudistumaan ja pysymään mahdollisimman elinvoimaisena. Kuorinnan, naamiohoidon ja hoitoseerumien käyttö tulisi kuulua pysyvästi vanhenevan ihon hoitorutiineihin.

Kasvojen Puhdistus
Kasvojen Kosteutus
Vartalon Hoito
Ihon Tehohoito
Ihon Erityistarpeet

Kasvojen Puhdistus

Kuuma vesi voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa, joten haalean veden käyttäminen on suositeltavaa. Erityisesti kasvojen pesun yhteydessä on hyvä käyttää pesuliinaa, mikä on hellävarainen tapa kuoria iholta kuollutta ihosolukkoa, stimuloida pintaverenkiertoa ja tuoda helpotusta pintakuivuudesta johtuvaan hilseilyyn.

Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen suosittelemme kauran versouutetta ja luomuhunajaa sisältävää Sensitive Wash -puhdistusgeeliä. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutta pesun yhteydessä. Sensitive Wash soveltuu myös meikin puhdistamiseen.

 • Sensitive Wash

  Puhdistusgeeli kuivalle ja herkälle iholle

  23.30 / 150 ml

Silmämeikin poisto kannattaa tehdä vanupuhdistuksena ennen kasvojen pesua. Oil Wash & Care -pesuöljy sekä Cream & Wash -pesuvoide soveltuvat erinomaisesti silmämeikin poistoon ja ihon päivittäiseen vedettömään puhdistamiseen. Silmämeikit ja meikkivoiteet usein sisältävät runsaasti väripigmenttejä, joten niiden poistamiseen voidaan tarvita kaksi puhdistuskertaa.

Säännöllinen ihon kuorinta ja 2—3 kertaa viikossa tehty naamiohoito tehostavat ihon puhdistumista, elvyttävät ihon toimintoja ja auttavat saavuttamaan ihanteellisen kosteustasapainon.

Ikääntyvän ihon hoidossa suosittelemme tekemään kuorintahoitoja maltillisesti. Mikäli iho on erityisen herkkä tai ohentunut, kuorintaa on hyvä rajoittaa paksummille ihoalueille, kuten leuan ja nenän alueelle. Koko kasvoille suosittelemme säännöllistä hoitonaamion käyttöä.

Kalamiinijauhetta, ruususavea ja natriumbikarbonaattia sisältävä Deep Peel -kuorintajauhe poistaa tehokkaasti ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja syväpuhdistaa epäpuhtauksia. Aktiivihiilipohjainen Detox Masque on hellävarainen hoitonaamio, joka tasoittaa ihohuokosia sekä puhdistaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

 • Deep Peel

  Syväpuhdistava kuorintajauhe

  9.10 / 30 gr
 • Detox Masque

  Aktiivihiilipohjainen hoitonaamio

  13.40 / 50 ml

Kasvojen Kosteutus

Hoitonesteen säännöllinen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Levitä hoitoemulsio tai voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta erityisesti ihon puhdistamisen jälkeen. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, imeyttää sen syvemmälle ja vähentää samalla mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Suosittelemme ikääntyvälle iholle Sensitive Spray Toner ja Vitamin Spray Toner -hoitonesteitä. Runsaasti ruusunkukkavettä sisältävä Sensitive Spray Toner rauhoittaa herkkää tai ärtynyttä ihoa ja tasoittaa eri syistä johtuvaa ihon punoitusta. Iholle tärkeitä vitamiineja sisältävä Vitamin Spray Toner kosteuttaa ja tukee elottoman ja rasittuneen ihon uudistumista.

Kasvojen kosteutushoitoon suosittelemme Balance Cream ja Vitamin Cream -voiteita. Ruusunkukkavettä ja luonnonöljyjä sisältävä Balance Cream on täyteläinen voide, joka rauhoittaa ihoärsytystä ja kuivuudesta johtuvaa hilseilyä. Iholle tärkeitä vitamiineja ja avokadoöljyä sisältävä Vitamin Cream pehmentää ihoa ja tukee sen uudistumista.

Vartalon Hoito

Hair & Body Wash on kaikille ihotyypeille soveltuva tuoksuton hoitoshampoo ja suihkugeeli. Se puhdistaa hellävaraisesti ihoa kuivattamatta ja rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa päänahkaa.

Suosittelemme ikääntyvälle iholle myös vedetöntä puhdistamista pesuvoiteella tai -öljyllä. Ne ovat erinomainen tapa puhdistaa iho ärsyttämättä herkän ihon pintaa ja vaikuttamatta sen kosteus- tai rasvatasapainoon. Pesun yhteydessä ne jättävät ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ilman hoitoemulsion tai voiteen tarvetta. Oil Wash & Care -pesuöljy soveltuu myös päivittäiseen intiimipesuun ja kuivien limakalvojen kosteutushoitoon.

Hoitonesteen säännöllinen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Levitä hoitoemulsio tai voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta erityisesti ihon puhdistamisen jälkeen. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, imeyttää sen syvemmälle ja vähentää samalla mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Vartalon kosteutushoitoon suosittelemme Hydra Spray Toner ja Mineral Spray Toner -hoitonesteitä. Tehokkaasti kosteuttava Hydra Spray Toner tuo iholle ihanteellisen kosteuspitoisuuden ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Luomuviljeltyjä merileviä ja merisuolaa sisältävä Mineral Spray Toner rauhoittaa tehokkaasti ihoärsytystä ja kutinaa.

Vartalon kosteutushoitoon suosittelemme kevyitä Base+ Lotion ja Optimal Lotion -hoitoemulsioita. Base+ Lotion on nopeasti imeytyvä hoitoemulsio ihon päivittäiseen kosteutushoitoon. Maitojauhetta ja luomuhunajaa sisältävä Optimal Lotion kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja edesauttaa ihon luonnollista kuoriutumista, tuoden helpotusta pintakuivuudesta johtuvaan hilseilyyn.

 • Base+ Lotion

  Hoitovoide vartalolle ja kasvoille

  24.30 / 200 ml
 • Optimal Lotion

  Hoitoemulsio kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon

  23.10 / 150 ml

Ihon Tehohoito

Seerumeiden käyttö on parasta mahdollista tehohoitoa iholle. Niiden avulla saadaan aikaan nopeita ja näkyviä hoitotuloksia, sillä ne sisältävät huomattavasti korkeamman määrän tehokkaita ainesosia kuin voiteet. Olennaista on tarkkailla ihon hoitotarvetta ja muutoksia päivittäin ja annostella seerumin käyttöä tarpeen mukaan.

Suosittelemme ikääntyvälle iholle Hydra ja Vitamin -seerumeita. Hyaluronihappoa ja niasiinia (B3-vitamiinia) sisältävä Hydra Serum syväkosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa, ärtynyttä ihoa. Runsaasti C-vitamiinia ja marjauutteita sisältävä Vitamin Serum pehmentää ja ravitsee elotonta ihoa ja tukee sen uudistumista.

Hoitotiivisteiden tarkoituksena on kohdistettu tehohoito. Hoitotiivisteitä tulee käyttää pieniä määriä kerrallaan ja vain niille tarkoitetulla hoitoalueella. Paras hoitotulos saavutetaan säännöllisellä käytöllä.

Antioksidanttisia luonnonöljyjä ja -uutteita sisältävä Restore Concentrate kosteuttaa ja ravitsee silmänympärys- ja huulten alueen ohutta ihoa. Se toimii erinomaisesti tukemaan ilmejuonteiden ennaltaehkäisyä. DMAE- ja MSM-yhdisteitä sisältävä Revive Concentrate kosteuttaa ja tasoittaa ihoa, tuoden iholle kimmoisuutta ja parantaen jo syntyneiden juonteiden ulkonäköä.

Ihon Erityistarpeet: Yksittäisten Epäpuhtauksien Hoito

Aktiivihiiltä sisältävät Acne Wash -puhdistusgeeli ja Detox Masque -hoitonaamio soveltuvat paikallisiksi hoidoiksi tulehtuneille ihohuokosille tai yksittäisille epäpuhtauksille. Levitä pieni määrä tuotetta hoitoalueelle ja jätä kuivumaan ja vaikuttamaan yön yli. Puhdista ja kosteuta kasvot aamulla normaalisti.

 • Acne Wash

  Puhdistusgeeli rasvaiselle ja akneiholle

  34.40 / 150 ml
 • Detox Masque

  Aktiivihiilipohjainen hoitonaamio

  13.40 / 50 ml