— kohdistettu ihonhoito —

Hilseilevän Ihon Hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Ihosolut uusiutuvat luonnollisesti noin kuukauden aikasykleissä. Hilseily on kuolleen ihosolukon irtoamista, joka johtuu usein ihon kuivumisesta. Se voi myös olla merkki ihosairaudesta, joten hilseilyn syy on hyvä selvittää lääkärin valvonnassa, mikäli hoitotuotteet eivät tuo helpotusta.

Viikottainen kuorinta poistaa ihon pinnalta hilseileviä kerroksia ja puhdistaa ihon perusteellisesti. Kuorinnan avulla pintaverenkierto elpyy ja hoitotuotteiden imeytyminen paranee. Se ei kuitenkaan sovellu hyvin ohuelle tai herkälle iholle, eikä iholle, jossa on ihottumaa tai tulehdus.

Hoitoemulsioiden ja voiteiden säännöllinen käyttö lisää ihon kosteuspitoisuutta ja edesauttaa ihosolujen luonnollista uusiutumista, rauhoittaen pintakuivuudesta johtuvaa hilseilyä.

 • Deep Peel

  Syväpuhdistava kuorintajauhe

  9.10 / 30 gr

Deep Peel -kuorintajauhe poistaa tehokkaasti ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja syväpuhdistaa epäpuhtauksia. Se sisältää ihoa tasoittavaa natriumbikarbonaattia ja ruususavea sekä ihoa rauhoittavaa kalamiinijauhetta.

Pesuliinan käyttö ihonpuhdistuksen yhteydessä on hellävarainen tapa kuoria ihoa ja tuoda helpotusta pintakuivuudesta johtuvaan hilseilyyn. Pesuliinan käyttö ei ole suositeltavaa, jos iholla on laaja-alainen tulehdus, haavaumia tai ihottumaa.

Hydra Lotion on kevyt tehokosteuttava hoitoemulsio, joka soveltuu erityisesti hillitsemään ihon pintakuivuutta. Se jättää ihon mattapintaiseksi ja joustavaksi luomatta ihoahuokosia tukkivaa kalvoa.

Hydra Spray Toner on tehokkaasti kosteuttava sumutettava hoitoneste, joka tuo iholle ihanteellisen kosteuspitoisuuden ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Suosittelemme hoitonesteen käyttöä yhdessä hoitoemulsioiden ja voiteiden kanssa.

 • Optimal Lotion

  Hoitoemulsio kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon

  23.10 / 150 ml

Optimal Lotion on maitojauhetta ja luomuhunajaa sisältävä hoitoemulsio, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja edesauttaa ihon luonnollista kuoriutumista, tuoden helpotusta kuivan ihon hilseilyyn.

 • Eye Care Jelly

  Hoitogeeli silmänympärysiholle ja huulille

  18.80 / 30 ml

Hilseilyn tai ihottuman hoitoon silmänympärysalueella suosittelemme Eye Care Jelly -hoitogeeliä. Erittäin kevyen koostumuksen vuoksi se sopii käytettäväksi myös liikkuvan luomen alueella.