— päivittäinen ihonhoito —

Herkän Ihon Hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Jokainen ihotyyppi voi olla herkästi reagoiva. Herkän ihon ominaisuuksia ovat erityisesti punoitus ja ihoärsytys. Herkkyys voi johtua monesta eri syystä, kuten ihosairaudesta, ympäristötekijöistä tai ihon vahingoittumisesta tai ohentumisesta.

Usein ihoherkkyyden aiheuttajana on pintakuivuus, joten iho voi muuttua nopeasti elinvoimaiseksi, kun hoidolla saavutetaan ihanteellinen kosteustasapaino. Hoitoon kannattaa valita mahdollisimman yksinkertaisia ja mietoja tuotteita, jotka sisältävät ihoa rauhoittavia ainesosia.

Erittäin voimakas tai jatkuva ihoherkkyys kannattaa kuitenkin aina hoitaa lääkärin valvonnassa.

Kasvojen Puhdistus
Kasvojen Kosteutus
Vartalon Hoito
Ihon Tehohoito
Ihon Erityistarpeet

Kasvojen Puhdistus

Herkän ihon hoidossa tulee välttää ihon voimakasta hankaamista. Kuuma vesi voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa, joten haalean veden käyttäminen on suositeltavaa. Erityisesti kasvojen pesun yhteydessä on hyvä käyttää pesuliinaa, mikä on hellävarainen tapa kuoria iholta kuollutta ihosolukkoa, stimuloida pintaverenkiertoa ja tuoda helpotusta pintakuivuudesta johtuvaan hilseilyyn.

Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen suosittelemme kauran versouutetta ja luomuhunajaa sisältävää Sensitive Wash -puhdistusgeeliä. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutta pesun yhteydessä. Sensitive Wash soveltuu myös meikin puhdistamiseen.

 • Sensitive Wash

  Puhdistusgeeli kuivalle ja herkälle iholle

  23.30 / 150 ml

Silmämeikin poisto kannattaa tehdä vanupuhdistuksena ennen kasvojen pesua. Oil Wash & Care -pesuöljy sekä Cream & Wash -pesuvoide soveltuvat erinomaisesti silmämeikin poistoon ja ihon päivittäiseen vedettömään puhdistamiseen. Silmämeikit ja meikkivoiteet usein sisältävät runsaasti väripigmenttejä, joten niiden poistamiseen voidaan tarvita kaksi puhdistuskertaa.

Säännöllinen 2—3 kertaa viikossa tehty naamiohoito tehostaa ihon puhdistumista, elvyttää ihon toimintoja ja auttaa saavuttamaan ihanteellisen kosteustasapainon. Suosittelemme välttämään ihon kuorintaa herkän ihon hoidossa, sillä se voi ärsyttää ihoa. Kuorinnan sijaan puhdistusta voi tehostaa käyttämällä pesuliinaa.

Aktiivihiilipohjainen Detox Masque on hellävarainen hoitonaamio, joka puhdistaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

 • Detox Masque

  Aktiivihiilipohjainen hoitonaamio

  13.40 / 50 ml

Kasvojen Kosteutus

Hoitonesteen säännöllinen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Levitä hoitoemulsio tai voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta erityisesti ihon puhdistamisen jälkeen. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, imeyttää sen syvemmälle ja vähentää samalla mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Suosittelemme herkälle iholle Sensitive Spray Toner ja Vitamin Spray Toner -hoitonesteitä. Runsaasti ruusunkukkavettä sisältävä Sensitive Spray Toner rauhoittaa herkkää tai ärtynyttä ihoa ja tasoittaa eri syistä johtuvaa ihon punoitusta. Iholle tärkeitä vitamiineja sisältävä Vitamin Spray Toner kosteuttaa ja tukee elottoman ja rasittuneen ihon uudistumista.

Kasvojen kosteutushoitoon suosittelemme Balance Cream ja Sensitive Cream -voiteita. Ruusunkukkavettä ja luonnonöljyjä sisältävä Balance Cream on täyteläinen voide, joka rauhoittaa ihoärsytystä ja kuivuudesta johtuvaa hilseilyä. Sensitive Cream on koostumukseltaan hyvin yksinkertainen voide, joka sopii suojaavaksi tuotteeksi herkästi reagoivalle iholle päivittäiseen kosteuttamiseen ja meikin alle estämään ihon kuivumista.

Vartalon Hoito

Hair & Body Wash on kaikille ihotyypeille soveltuva tuoksuton hoitoshampoo ja suihkugeeli. Se puhdistaa hellävaraisesti ihoa kuivattamatta ja rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa päänahkaa.

Herkälle iholle sopii erityisesti vedetön puhdistaminen pesuöljyllä. Se on erinomainen tapa puhdistaa iho ärsyttämättä herkän ihon pintaa ja vaikuttamatta sen kosteus- tai rasvatasapainoon. Pesun yhteydessä öljy jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ilman hoitoemulsion tai voiteen tarvetta. Oil Wash & Care -pesuöljy soveltuu myös päivittäiseen intiimipesuun ja kuivien limakalvojen kosteutushoitoon.

Hoitonesteen säännöllinen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Levitä hoitoemulsio tai voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta erityisesti ihon puhdistamisen jälkeen. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, imeyttää sen syvemmälle ja vähentää samalla mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Suosittelemme herkälle iholle Sensitive Spray Toner ja Vitamin Spray Toner -hoitonesteitä käytettäväksi vartalolla ja kasvoilla. Runsaasti ruusunkukkavettä sisältävä Sensitive Spray Toner rauhoittaa herkkää tai ärtynyttä ihoa ja tasoittaa eri syistä johtuvaa ihon punoitusta. Iholle tärkeitä vitamiineja sisältävä Vitamin Spray Toner kosteuttaa ja tukee elottoman ja rasittuneen ihon uudistumista.

Vartalon päivittäiseen kosteutushoitoon suosittelemme Base Lotion ja Base+ Lotion -hoitoemulsioita. Ne ovat koostumukseltaan erittäin kevyitä ja sisältävät ihoa pehmentäviä ja rauhoittavia kookos- ja viinirypäleen siemenöljyjä. Base+ Lotion sisältää myös Rooman kamomillan kukkaöljyä, joten suosittelemme sitä eritysen herkän tai ärtyneen ihon hoitoon.

 • Base Lotion

  Hoitoemulsio vartalolle ja kasvoille

  21.20 / 200 ml
 • Base+ Lotion

  Hoitovoide vartalolle ja kasvoille

  24.30 / 200 ml

Ihon Tehohoito

Seerumeiden käyttö on parasta mahdollista tehohoitoa iholle. Niiden avulla saadaan aikaan nopeita ja näkyviä hoitotuloksia, sillä ne sisältävät huomattavasti korkeamman määrän tehokkaita ainesosia kuin voiteet. Olennaista on tarkkailla ihon hoitotarvetta ja muutoksia päivittäin ja annostella seerumin käyttöä tarpeen mukaan.

Suosittelemme herkälle iholle Hydra -seerumia. Hydra Serum sisältää niasiinia (B3-vitamiinia), avokadoöljyä ja hyaluronihappoa, jotka syväkosteuttavat ja silottavat ihoa sekä auttavat rauhoittamaan ihoärsytystä ja eri syistä johtuvaa punoitusta.

Hoitotiivisteiden tarkoituksena on kohdistettu tehohoito. Hoitotiivisteitä tulee käyttää pieniä määriä kerrallaan ja vain niille tarkoitetulla hoitoalueella. Paras hoitotulos saavutetaan säännöllisellä käytöllä.

Suosittelemme herkälle iholle Restore Concentrate -hoitotiivistettä. Se sisältää antioksidanttisia luonnonöljyjä ja -uutteita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat silmänympärys- ja huulten alueen ohutta ihoa. Restore Concentrate toimii erinomaisesti rauhoittamaan ihoärsytystä ja tukemaan kuivasta ihosta johtuvien juonteiden ennaltaehkäisyä.

Ihon Erityistarpeet: Paikallisen Ihoärsytyksen Hoito

Aloe Berry Jelly on monikäyttöinen kosteuttava hoitogeeli naarmujen, hankaumien ja kutisevan ihon sekä ihoärsytyksen hoitoon. Se sisältää aloe veraa, antimikrobista vilja-alkoholia ja antioksidanttista mustikkauutetta. Se soveltuu käytettäväksi paikallisille hoitoalueille niin vartalolla kuin kasvoillakin.

Ohuelle silmänympärysiholle suunniteltu Eye Care Jelly on erittäin kevyt hoitogeeli, joka sopii erinomaisesti paikallisen ihoärsytyksen ja kuumotuksen rauhoittamiseen koko vartalolla. Se sisältää kurkkuvettä ja karpalon siemenöljyä, jotka kosteuttavat ja virkistävät ihoa välittömästi.

 • Eye Care Jelly

  Hoitogeeli silmänympärysiholle ja huulille

  18.80 / 30 ml