— päivittäinen ihonhoito —

Akneihon Hoito

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu vain neuvoa antavaksi ja perustuvat Olivia Klein -tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Akne on yleinen ihosairaus, jonka oireisiin kuuluu ihon epäpuhtaudet ja rasvaisuus. Aknen muodosta riippuen se voi aiheuttaa musta- ja valkopäitä, kipeitä ja aristavia nystyjä sekä vaikeimillaan suuria kystoja, jotka voivat jättää arpia.

Aknen hoitoon kuuluu ensisijaisesti huolellinen puhdistaminen, hyvän kosteustasapainon ylläpitäminen sekä kuuriluontoinen tehohoito. Ihonhoidossa on myös erittäin tärkeää seurata ihon muutoksia ja oireita päivittäin. Erityisesti puhdistustuote ja kasvojen hoitotuote kannattaa valita päivittäisen tarpeen mukaan.

Olivia Klein -tuotteet syväpuhdistavat, rauhoittavat ja tasoittavat aknen oireita tehokkaasti, mutta eivät paranna sen syytä. Vaikea akne on aina suositeltavaa hoitaa lääkärin valvonnassa.

Kasvojen Puhdistus
Kasvojen Kosteutus
Vartalon Hoito
Ihon Tehohoito
Ihon Erityistarpeet

Kasvojen Puhdistus

Akneihon puhdistamisessa suosittelemme välttämään ihon liiallista kuivattamista, mikä saa aikaan ihon oman öljyntuotannon lisääntymisen. Kuuma vesi voi ärsyttää ihoa, joten haalean veden käyttäminen on suositeltavaa. Erityisesti kasvojen pesun yhteydessä on hyvä käyttää pesuliinaa, mikä on hellävarainen tapa tehostaa puhdistamista ja kuoria iholta kuollutta ihosolukkoa.

Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen suosittelemme aktiivihiiltä, luonnonuutteita ja teepuun lehtiöljyä sisältävää Acne Wash -puhdistusgeeliä, jonka antibakteeriset ominaisuudet tukevat ihon tulehdustilan rauhoittumista. Se puhdistaa epäpuhtauksia tehokkaasti ja auttaa hillitsemään ihon liiallista talintuotantoa. Acne Wash ei sovellu meikin poistoon.

Kun ihon tilanne on rauhallinen, suosittelemme vaihtamaan miedompaan Jelly Wash -puhdistusgeeliin. Jelly Wash puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa ja jättää ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Se soveltuu erinomaisesti myös meikin poistoon.

Ihon tilannetta on hyvä seurata päivittäin ja vaihtaa puhdistustuotetta tarpeen mukaan.

 • Acne Wash

  Puhdistusgeeli rasvaiselle ja akneiholle

  34.40 / 150 ml
 • Jelly Wash

  Puhdistusgeeli kasvoille ja vartalolle

  28.10 / 150 ml

Silmämeikin poisto kannattaa tehdä vanupuhdistuksena ennen kasvojen pesua. Oil Wash & Care -pesuöljy soveltuu erinomaisesti silmämeikin poistoon ja ihon päivittäiseen vedettömään puhdistamiseen. Silmämeikit ja meikkivoiteet usein sisältävät runsaasti väripigmenttejä, joten niiden poistamiseen voidaan tarvita kaksi puhdistuskertaa.

Säännöllinen 2—3 kertaa viikossa tehty naamiohoito tehostaa ihon puhdistumista ja auttaa saavuttamaan ihanteellisen kosteustasapainon. Suosittelemme välttämään ihon kuorintaa tulehtuneen ja akneihon hoidossa. Kuorinnan sijaan puhdistusta voi tehostaa käyttämällä pesuliinaa.

Aktiivihiilipohjainen Detox Masque on hellävarainen hoitonaamio, joka puhdistaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Sen sisältämät vihreän teen lehtiuute ja valkopajun kuoriuute tukevat erityisesti aknen oireiden rauhoittumista.

 • Detox Masque

  Aktiivihiilipohjainen hoitonaamio

  13.40 / 50 ml

Kasvojen Kosteutus

Hoitonesteen säännöllinen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Levitä hoitoemulsio tai voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta erityisesti ihon puhdistamisen jälkeen. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, imeyttää sen syvemmälle ja vähentää samalla mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Suosittelemme akneiholle Acne Spray Toner ja Hydra Spray Toner -hoitonesteitä. AHA-happoja sisältävä Acne Spray Toner tukee ihon luonnollista kuoriutumista. Sen sisältämien teepuun lehtiöljyn sekä geranium- ja bergamot-öljyjen antibakteeriset ominaisuudet helpottavat ihon tulehdustilaa.

Kun ihon tilanne on rauhallinen, suosittelemme vaihtamaan tehokosteuttavaan Hydra Spray Toner -hoitonesteeseen, joka tuo iholle ihanteellisen kosteuspitoisuuden ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista.

 • Acne Spray Toner

  Sumutettava hoitoneste rasvaiselle ja akneiholle

  24.90 / 150 ml

Kasvojen kosteutushoitoon suosittelemme tarpeesta riippuen täyteläisiä Balance ja Vitamin Cream -voiteita ja kevyempää Hydra Lotion -hoitoemulsiota.

Ruusunkukkavettä ja luonnonöljyjä sisältävä Balance Cream rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä ihoa. Iholle tärkeitä vitamiineja ja avokadoöljyä sisältävä Vitamin Cream pehmentää ihoa ja tukee sen uudistumista. Tehokosteuttava Hydra Lotion soveltuu erityisesti päiväkäyttöön ja meikin alle hillitsemään ihon pintakuivuutta.

Vartalon Hoito

Suosittelemme akneiholle Acne Wash -puhdistusgeeliä käytettäväksi myös vartalon alueilla. Acne Wash sisältää aktiivihiiltä, luonnonuutteita ja teepuun lehtiöljyä, jotka tukevat ihon tulehdustilan rauhoittumista. Se puhdistaa epäpuhtauksia tehokkaasti ja auttaa hillitsemään ihon liiallista talintuotantoa.

Kun ihon tilanne on rauhallinen, suosittelemme vaihtamaan mietoon Hair & Body Wash -suihkugeeliin. Hair & Body Wash on kaikille ihotyypeille soveltuva tuoksuton hoitoshampoo ja suihkugeeli. Se puhdistaa hellävaraisesti ihoa kuivattamatta ja rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa päänahkaa.

Akneiholle sopii erinomaisesti myös vedetön puhdistus pesuöljyllä. Pesuöljy puhdistaa tehokkaasti, tasoittaen ihon rasvapitoisuutta ja tukien ihon luonnollista öljyntuotantoa. Pesun yhteydessä se jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ilman hoitoemulsion tai voiteen tarvetta. Oil Wash & Care -pesuöljy soveltuu myös päivittäiseen intiimipesuun ja kuivien limakalvojen kosteutushoitoon.

 • Acne Wash

  Puhdistusgeeli rasvaiselle ja akneiholle

  34.40 / 150 ml

Hoitonesteen säännöllinen käyttö on perusta kasvojen ja vartalon kosteutushoidolle. Levitä hoitoemulsio tai voide aina hoitonesteellä sumutetulle iholle ilman pyyhekuivausta erityisesti ihon puhdistamisen jälkeen. Riittävän kostea iho helpottaa voiteen levittämistä, imeyttää sen syvemmälle ja vähentää samalla mahdollista kuivan ihon kirvelyä. Suosittelemme, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä ja voidetta lisätään maltillisesti useita kertoja päivän mittaan tai aina tarpeen mukaan.

Vartalon kosteutushoitoon suosittelemme Hydra Spray Toner ja Mineral Spray Toner -hoitonesteitä. Tehokkaasti kosteuttava Hydra Spray Toner tuo iholle ihanteellisen kosteuspitoisuuden ja auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Luomuviljeltyjä merileviä ja merisuolaa sisältävä Mineral Spray Toner rauhoittaa ihoa ja auttaa tasapainottamaan sen rasvapitoisuutta.

Vartalon kosteutushoitoon suosittelemme kevyitä Base Lotion ja Optimal Lotion -hoitoemulsioita. Base Lotion on nopeasti imeytyvä hoitoemulsio ihon päivittäiseen kosteutushoitoon. Maitojauhetta ja luomuhunajaa sisältävä Optimal Lotion kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja edesauttaa ihon luonnollista kuoriutumista.

 • Base Lotion

  Hoitoemulsio vartalolle ja kasvoille

  21.20 / 200 ml
 • Optimal Lotion

  Hoitoemulsio kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon

  23.10 / 150 ml

Ihon Tehohoito

Seerumeiden käyttö on parasta mahdollista tehohoitoa iholle. Niiden avulla saadaan aikaan nopeita ja näkyviä hoitotuloksia, sillä ne sisältävät huomattavasti korkeamman määrän tehokkaita ainesosia kuin voiteet. Olennaista on tarkkailla ihon hoitotarvetta ja muutoksia päivittäin ja annostella seerumin käyttöä tarpeen mukaan.

Suosittelemme akneiholle Balance -seerumia, joka soveltuu erityisesti rasvaisuuden ja epäpuhtaan ihon tehohoitoon kasvoilla ja vartalolla. Sen sisältämä rooibos-lehtiuute rauhoittaa ihon tulehdustilaa ja auttaa hillitsemään ihon liiallista talintuotantoa.

 • Balance Serum

  Tasoittava hoitoseerumi rasvaiselle ja akneiholle

  40.30 / 30 ml

Hoitotiivisteiden tarkoituksena on kohdistettu tehohoito. Hoitotiivisteitä tulee käyttää pieniä määriä kerrallaan ja vain niille tarkoitetulla hoitoalueella. Paras hoitotulos saavutetaan säännöllisellä käytöllä.

Suosittelemme akneiholle Revive Concentrate -hoitotiivistettä. Sen sisältämät DMAE- ja MSM-yhdisteet tasoittavat ja kirkastavat ihoa, parantaen juonteiden ja arpien ulkonäköä.

Ihon Erityistarpeet: Yksittäisten Epäpuhtauksien Hoito

Acne Wash -puhdistusgeeli ja Detox Masque -hoitonaamio soveltuvat paikallisiksi hoidoiksi tulehtuneille ihohuokosille tai yksittäisille epäpuhtauksille. Levitä pieni määrä tuotetta hoitoalueelle ja jätä kuivumaan ja vaikuttamaan yön yli. Puhdista ja kosteuta kasvot aamulla normaalisti.

 • Acne Wash

  Puhdistusgeeli rasvaiselle ja akneiholle

  34.40 / 150 ml
 • Detox Masque

  Aktiivihiilipohjainen hoitonaamio

  13.40 / 50 ml